İnstagram hesap açma botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Beyler bir ara vardı bol bol userr kasmak için bir program vardı otomatik hesap açıyordu. Bildiğiniz çalışan oto hesap açıcı program varmı ?

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum piyasa de user bot adı altında bir çok trojan mevcut dikkat et :) ayrıca yapan bir kaç kişi var ancak onlar da ücretli veriyorlar. Tabi bir de güncel mi bilmiyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum piyasa de user bot adı altında bir çok trojan mevcut dikkat et :) ayrıca yapan bir kaç kişi var ancak onlar da ücretli veriyorlar. Tabi bir de güncel mi bilmiyorum :D
aynen dediğin gibi trojenciler çoğaldı dikkat etmek lazım

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bende istagram hesap açma var prgoram gibi ama script ile açıyorum ama ip 5 tane hesaptan sonra engel atıyor otomatik hesaplar doğrulamaya düşüyor ondan bunu önleyecek bir yöntem bulmaya çalışıyorum sürekli ip değiştiren program veya yöntem bulmaya çalışıyorum açtığım konumda açtığım hesaplar var

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bende istagram hesap açma var prgoram gibi ama script ile açıyorum ama ip 5 tane hesaptan sonra engel atıyor otomatik hesaplar doğrulamaya düşüyor ondan bunu önleyecek bir yöntem bulmaya çalışıyorum sürekli ip değiştiren program veya yöntem bulmaya çalışıyorum açtığım konumda açtığım hesaplar var
yazılım open source ise yardım edebilirim

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Trojancılar çoğaldı dikkat etmeni öneriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...