İnstagram Hesap Kapatma methodu bilen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
selam arkadaşlar aranızda şu an işe yarayan hesap kapama methodu varsa yardımcı olur musunuz? bu arada buralarda yeniyim ; )

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncellikle aramıza hoşgeldin dostum en son bu tür şeyler engellendi diye biliyorum bilen varsada illa kii bilgilendiricektir seni iyi forumlar...

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
İlk olarak tikli yada çok yüksek takipçili bir hesap lazım sonrasında yüksek takipçili hesaba kapatmak istediğin hesabın kullanıcı adının sonuna 1 yada 2 ekleyeyip o kullanıcı adını vereceksin kapatmak istediğin heesabın biosunu profil fotoğrafını postlarını storylerini yüksek takipçili hesaba atıcaksın yani profili kopyalayıp kopyaladığın hesaptan kapatmak istediğin hesaba taklit atıcaksın muhtemelen kapanır kapanmazsada yine yüksek takipçili hesaplardan spam atarsın kapanır

Üye
5 HİZMET YILI
Birsürü method engellendi şu anda pek bir bildiğim method yok ama bulursam yazarım

tmm knkm yinede sağol
İlk olarak tikli yada çok yüksek takipçili bir hesap lazım sonrasında yüksek takipçili hesaba kapatmak istediğin hesabın kullanıcı adının sonuna 1 yada 2 ekleyeyip o kullanıcı adını vereceksin kapatmak istediğin heesabın biosunu profil fotoğrafını postlarını storylerini yüksek takipçili hesaba atıcaksın yani profili kopyalayıp kopyaladığın hesaptan kapatmak istediğin hesaba taklit atıcaksın muhtemelen kapanır kapanmazsada yine yüksek takipçili hesaplardan spam atarsın kapanır

knk taklit fix yedi diyolar. bende denedim çoğu sekiyo farklı bi method arıyorum bende valla . yinede sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...