Seçkin Üye
İlk Öncelikle Taklit Formuna Giriyorsunuz
1. Birisi Beni veya arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış 'ı seçiyoruz
2. Evet taklit edilen kişi benim diyorsunuz
3. Ad soyad kısmına kurbanın instagramdaki ad soyadını giriyorsunuz
4. Eposta kısmına kullanılmayan giriş yapabildiginiz bir e postayı yazıyorsunuz.
5. Şikayet edilen profilin ad soyadı kısmına kurbanın instagramdaki ad ve soyadını giriyorsunuz
6. Kimlik Kısmına shopladığınız bir selfieli kimligi koyuyorsunuz
7. Shopladığınız kimlik kurbanın instagram bilgilerine göre olacak
8. Şikayet edilen hesbaın kullanıcı adı kısmına kurbanın k.ad ' ını yazıyorsunuz
9. Ek bilgiler kısmına şu açıklamayı yazıyorsunuz : Merhabalar bu şikayet etmekte olduğum kişi beni bilgilerimi fotoğraflarımı kullanarak benim adıma hesap açmış bulunmakta kısacası kimliğime bürünmekte bu hesabın kapatılması ve gereginin yapılmasını arz ederim.
9. Formu atmak için hesabınızdan çıkış yapılmakta olmalısınız yoksa kabul etmez.
Form :
İyi Forumlar.
1. Birisi Beni veya arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış 'ı seçiyoruz
2. Evet taklit edilen kişi benim diyorsunuz
3. Ad soyad kısmına kurbanın instagramdaki ad soyadını giriyorsunuz
4. Eposta kısmına kullanılmayan giriş yapabildiginiz bir e postayı yazıyorsunuz.
5. Şikayet edilen profilin ad soyadı kısmına kurbanın instagramdaki ad ve soyadını giriyorsunuz
6. Kimlik Kısmına shopladığınız bir selfieli kimligi koyuyorsunuz
7. Shopladığınız kimlik kurbanın instagram bilgilerine göre olacak
8. Şikayet edilen hesbaın kullanıcı adı kısmına kurbanın k.ad ' ını yazıyorsunuz
9. Ek bilgiler kısmına şu açıklamayı yazıyorsunuz : Merhabalar bu şikayet etmekte olduğum kişi beni bilgilerimi fotoğraflarımı kullanarak benim adıma hesap açmış bulunmakta kısacası kimliğime bürünmekte bu hesabın kapatılması ve gereginin yapılmasını arz ederim.
9. Formu atmak için hesabınızdan çıkış yapılmakta olmalısınız yoksa kabul etmez.
Form :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
İyi Forumlar.