Onaylı Üye
eski mailede kod geliyo temp mailede kod geliyor ama kodu doğru girdikten sonra yinede 2factor kodu istiyorşifremi unuttum de knka sms gelsin veya e posta doğrulaması gelsin kurtarırısın e postan kayıtlıysa atelefon numran kayıtlıysa
bu link geçersiz diyorİlk maile erişim varsa mailleri kontrol et mail değişikliği yapıldığında bu siz değilseniz bildirin diye bi ibare vardı mailin altında ona bi tıklamayı dene.
şu elemanı yorum kasmaktan raporlarmısınızcool story nerd
desteğe yaz ilk mail sendeyse kolayca geri alırsınbirisi hesabımı çalmıştı kurtarmak aklıma şimdi geldi hesabımı çalan kişi maili geçici maile taşımış maile erişimim var ama şifreyi sıfırlasamda maile kodda göndersem çalan kişinin telefonuna gelen kod yada 2 faktörlü uyg kodu istiyor ne yapmalıyım
desteğe yaz ilk mail sendeyse kolayca geri alırsın
bu mail adresine yazdım teşekkürler <3Direkt olarak Instagram'ın desteğiyle iletişime geçin. O şekilde kurtarmıştım eskiden.
telefon numarası eklediyse hesabı alman zor geçmiş olsunbirisi hesabımı çalmıştı kurtarmak aklıma şimdi geldi hesabımı çalan kişi maili geçici maile taşımış maile erişimim var ama şifreyi sıfırlasamda maile kodda göndersem çalan kişinin telefonuna gelen kod yada 2 faktörlü uyg kodu istiyor ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?