Instagram hesap vurma methodları nelerdir? [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

1 Yıldır İnstagram hesap vurma işleriyle uğraşıyorum fakat son zamanlar da kullandığım metodların pek bi işlevi kalmadı ben de yeni metodlar öğrenip uygulamaya çalışıyorum.Yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim.Ayriyetten bana gram da olsa iyiliği dokunan hiç bir insanı da ne unuturum ne de yarı yolda bırakırım bilginize.Teşekkür ederim.

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yani anlamadim dostum hesap calma programimi istiyosun

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yani anlamadim dostum hesap calma programimi istiyosun
program demeyelim de yollar arıyor mesela phishing gibi sahte e mail atıyo falan filan, benim bildiğim bi method var şu an takipçisi yüksek ama email i sallama olan hesaba o sallanmış olan bi emailin aynısını açıp şifremi unuttum diyerek kendine mesaj alma başka bilenler olan da bana söylerse ben de memnun olurum ^^

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ölüm metodunu yapiyor musun cok ise yariyor
program demeyelim de yollar arıyor mesela phishing gibi sahte e mail atıyo falan filan, benim bildiğim bi method var şu an takipçisi yüksek ama email i sallama olan hesaba o sallanmış olan bi emailin aynısını açıp şifremi unuttum diyerek kendine mesaj alma başka bilenler olan da bana söylerse ben de memnun olurum ^^

dostum o taktiği de biliyorum baya klas.Fakat benim vurduğum hesaplar genel de 40k üstü oluyor ve tahmin edersin ki bu tarz takipçili hesabı olanlar e postasız bırakmıyorlar :) ama cevabın için teşekkür ederim.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
öncelikle merhaba benim taktiğim web sitesi açıyorum mavi tik phishing taktiği ile kurbanlarımı arıyorum düşürdüklerim çok bu taktiğe düşüyorlar
2k, 20k,130,469k(mavi tikli) bunlar sadece görünen kısımdaki çaldığım hesaplar (grupla birlikte yapıyoruz tek kişi zor oluyor )

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncelikle merhaba benim taktiğim web sitesi açıyorum mavi tik phishing taktiği ile kurbanlarımı arıyorum düşürdüklerim çok bu taktiğe düşüyorlar
2k, 20k,130,469k(mavi tikli) bunlar sadece görünen kısımdaki çaldığım hesaplar (grupla birlikte yapıyoruz tek kişi zor oluyor )

dostum cevabın için teşekkür ederim.O methodu ben de çok kullandım fakat son zamnlar da suspended(açtığım site script i yükleyince kapanmaya askıya alınmaya başladım) hatası almaya başladım.Oysa önceki açtığım iki sitede böyle olmamıştı.Bu konuda yardımcı olabilirsen ben de size katılmak isterim instagram: gkhanozr

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum cevabın için teşekkür ederim.O methodu ben de çok kullandım fakat son zamnlar da suspended(açtığım site script i yükleyince kapanmaya askıya alınmaya başladım) hatası almaya başladım.Oysa önceki açtığım iki sitede böyle olmamıştı.Bu konuda yardımcı olabilirsen ben de size katılmak isterim instagram: gkhanozr
dostum biz zaten fazlayız 6 kişiyiz biz paraya kıyıp adam akıllı site kurduk aldığımız hesaplarıda dolar üzerinden satıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum biz zaten fazlayız 6 kişiyiz biz paraya kıyıp adam akıllı site kurduk aldığımız hesaplarıda dolar üzerinden satıyoruz

Tamamdır keke sıkıntı değil de siteyi nerden ve ne kadar a kurdunuz acaba ? bide insta ekler misin sana zahmet bir kaç sorum daha olucak

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bu tarz hileleri burada bulamazsın ya burası legal hile dükkanı Kimsenin hayatına dair insanların zor durumda bırakacak Çınar Paylaşılmaz senin dediğini işte Zaten öyle kolay bir iş değil Hem boş ver Yazık günah ve Bali büyük Yani bir Instagram deyip geçme Bence dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka bu tarz hileleri burada bulamazsın ya burası legal hile dükkanı Kimsenin hayatına dair insanların zor durumda bırakacak Çınar Paylaşılmaz senin dediğini işte Zaten öyle kolay bir iş değil Hem boş ver Yazık günah ve Bali büyük Yani bir Instagram deyip geçme Bence dostum

Kral cevabın için teşekkür ederim.Öncelikle herşeyi göze aldım yani sonuçlarını falan çok iyi biliyorum.1 yıldır yapıyorum zaten kendi bulduğum hariç yeni methodlar lazım.Belki bu forumda da anlayan vardır diye bi soruyim dedim.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tamamdır keke sıkıntı değil de siteyi nerden ve ne kadar a kurdunuz acaba ? bide insta ekler misin sana zahmet bir kaç sorum daha olucak
siteyi 700 tl civarına açtık dostum insta @8lper bu hesaba yaz diğer arkadaşlar ilgilenir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin ? :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sana tavsiye edebileceğim tek şey pishingdir ama mesela gördüğün bir 90k ya kafayı takıp onun için uğraşma eğer adam inanmıyorsa zorlama git başka hesaplarla uğraş yoksa çok hesap vuramazsın (çünkü kafayı takıp hayatında tek derdi instagram hesabı olanlar olabiliyor).Site ve script şuan zor ayarlanıyor ama sana istersen ücretsiz sc ve host ayarlarım instagramdan yazabilirsin @ulusoyenes_

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sana tavsiye edebileceğim tek şey pishingdir ama mesela gördüğün bir 90k ya kafayı takıp onun için uğraşma eğer adam inanmıyorsa zorlama git başka hesaplarla uğraş yoksa çok hesap vuramazsın (çünkü kafayı takıp hayatında tek derdi instagram hesabı olanlar olabiliyor).Site ve script şuan zor ayarlanıyor ama sana istersen ücretsiz sc ve host ayarlarım instagramdan yazabilirsin @ulusoyenes_

tamamdır istek attım gkhanozr(ayriyetten bu yöntemi biliyorum fakat dediğin gibi script kurduktan sonra sıkıntı olabiliyor ama beraber deneyebiliriz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...