Beyler İnstagram'da izlediğim çoğu video kalitesiz 144p gösteriyor son 1 aydır böyle çözümünü bulamadım nedenini bilen var mı? (reel akış vb. hep düşük kalitede)
10 dakika boyunca YT videolarına baktım. Forumlarda gezdim. Söyledikleri şeyler telefon ile alakalı olduğu, 6 Plus kullanıyorum böyle bir sorunum olmadı. Herhangi bir video kalitesi ayarı İnstagram’da yok zaten. Maalesef bu sorunun çözümü yeni bir telefon almak.
10 dakika boyunca YT videolarına baktım. Forumlarda gezdim. Söyledikleri şeyler telefon ile alakalı olduğu, 6 Plus kullanıyorum böyle bir sorunum olmadı. Herhangi bir video kalitesi ayarı İnstagram’da yok zaten. Maalesef bu sorunun çözümü yeni bir telefon almak.
Eğer telefonuna güncelleme geldiyse güncellemeyi indir ve kur. Basit çözümlerden birisi de İnstagram’ı silip tekrar yüklemek. Bunları deneyebilirsin dostum.
instagram aero kurarsan eğer, aero ayarlarında videoları, fotoları son kalite de göster diye bir ayar var, belki işine yarar. Zaten modlu instagram görüldüyü falan kaldırabiliyosun storyleri görünmeden izliyosun vb.