Youtuber Olmak İçin Taktikler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hilesiz tamamen emek ile youtuber nasıl olursunuz ondan bahsedeceğim[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Evet Bide Video Programı Önerisi http://memoryhackers.org/konu-kasmadan-1080p-60-fps-video-cekme-nvidia-geforce-experience.mh
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1-Tamamen özgün olun[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]:[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]asla diğer kanallardan özentilik yapmayın sakın yapmacık davranmayın eğer videoyu çekerken gerçekten keyif alıyorsanız ve bunu izleyicilere iletebilirseniz videonuzu izleyen bir kişinin diğer videolarınıza göz atacağını unutmayın   
smile.png
[/FONT]

[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2-Videonuzun arka planına mutlaka müzik ekleyin[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]:[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]dikkat edeceğiniz nokta ise telif hakkı olan müziklerden uzak durmanız bunun içinde örneğin No Copright Sound kanalındaki müzikleri kullanın tavsiyem sesinizi bastıracak şekilde değilde arka fonda mesela sustuğunuz anlarda izleyicilerin sıkılmaması için sesi fazla yüksek olmasın :
smile.png
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]3-İzleyicilere Özel olduklarını hissettirin: Videonun başında sonunda veya ortasında izleyicilere bunun gibi cümleler söyleyin : Arkadaşlar siz benim için gerçekten çok değerlisiniz iyiki varsınız hepinizi seviyorum... Bunun gibi cümleler izleyicilerinizin mutluluğunu arttıracaktır 
smile.png
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4-Videolarınıza fazla reklam koymayın: Eğer videolarınıza fazla reklam koyarsanız izleyici reklamları kapatmaktan sıkılır buda videodan çıkmasına ve abone kaybetmenize yol açar onun için örneğin: 10 dakikalık video = 2 max.3 reklam...Evet bazılarınız diyecektir yaw o kadar edit yapıyorum uğraşıyorum çekene kadar bu kadar emeğe o reklamlar az arkadaşlar bakın bende youtube de çok uğraştım yani sanal alem de insanlar fazla reklam sevmez onun için abonelerinizi kaybetmek istemiyorum diyorsanız fazla reklamdan uzak durun...[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]5-Reklam Yapın:Arkadaşlar kanalınızda onlarca video olabilir ama kanalınızın keşfedilmesi gerekiyor bunun için örneğin faceook vb. paylaşım sitelerinde kanalınızı veya attığınız en son videoyu paylaşın 
smile.png
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]6-Asla Yanlış Resim-Başlık kullanmayın: evet youtubede karşınıza mutlaka çıkmıştır örn:"Clash Of Clans hack" fotoğrafa gösteriyor diyorsunuz  "işte sonunda hileyi buldum" sabırsızlıkla videoyu izliyorsunuz ama bakıyorsunuz sıradan bir kişi clash of clans oynamış ve hile diye paylaşmış. o an sizde diğer izleyenler gibi "çıldıvıyorsunuz" kesin :
biggrin.png
 eğer sizde yanlış başlık veya fotoğraf ile videoyu yayınlarsanız yorumlarda bol bol argo-küfür bol bol dislike alırsınız size tek faydası bu olur ve kanalınız insanların gözünden düşer :
smile.png
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]7-Video Kalitesine dikkat edin: kim 240 p video izlemek ister arkadaşlar 21.yy dayız kimse düşük kalitede video yükleyen bir kanala bağlı kalmaz onun için elinizden geldiğince kanalınızdaki videoları kaliteli yükleyin örneğin 720p 500-5000 abone arası kanallar için ideal bir görüntü kalitesidir ama internetiniz kötü zamanım kısıtlı diyorsanız 480p de idare eder 
smile.png
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]8-Etiketleri Boş geçmeyin:en önemli taktiklerden birisi etiketlerdir örneğin videonuzun adı "facebook hackleme" böyle bir videoya böyle etiketler yararlı olur: [/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2016 facebbook çalma[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]facebook hackleme[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]facebook nasıl çalınır[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]son facebook hile[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]facebook hesap çalma[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]programsız facebook çalma[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ve benzeri bir sürü etiket yapabilirsiniz bunların hepsi sizin elinizde.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]-9 Edit yapın : videonuzda çok komik bir yer oldu mesela o sahneyi daha fazla vurgulayın bu izleyicilerin bu anda daha fazla gülmesini sağlayacaktır unutmayın izleyicilerin mutluluğu çok önemlidir :
smile.png
 [/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]-10 Yorumlara Önem Verin: videonuza yapılan yorumları mutlaka okuyun ve elinizden geldiğince düzgün bir hitap ile cevaplayın bu izleyicileri mutlu eder 
smile.png
[/FONT]
[/FONT]

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bana Göre Gereksiz ve Spam Konu Açıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...