İnstagram Kesin Olarak Nasıl Mavi Tik Alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Buna bi Araştırma Yaptım aslında nasıl alındığınıda biliyorum. Fakat bunu kesin olarak almak mümkünmü ?
3.300 küsür takipçili bir oyun hesabım var bu hesaba mavi tik alırsam hesaba takipçi gelebilir diye düşünüyorum fikirleriniz nedir sizce bunu kesin olarak nasıl alırız ??

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
takipçi olması önemli değil bot olmayıp senin bir asistanın olması lazım tanınmış ünlü bir kişi olman lazım öyle aa bu mehmet başvursun verelim demiyor instagram firmalar var 1.5 2 . 3 milyara reklam yapıp mavi tık almayı sağlıyor öyle kolay iş değil bu işler .)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Alınabiliyo ünlü olmadan ama torpille :D ama nasıl oldugunu bilmiyorum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Genellikle Mavi Tik Herkesde Yok Bunu Aklına Sok Genellikle Mavi Tik Ünlü Birisin Yada Ünlü Futbolcu Şirket Resmi Şeylerde Verilir Genellikle Ama Herkese Kolay Kolay Vermez Delimine Mesela Yok Mavi Tik Demek İsteğim Takipçi Sayısı Değilde Böyle Önemli Biriysen Resmi İşlemlerde Direk Ulaş Diye Yani

Üye
7 HİZMET YILI
Bencede öyle herkese verecek olsalardı :d bana verirlerdi 7K takipçim var ama nah diyorlar QW:EQWE

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hesabının en az 5 den fazla çalınmış ve destek sayesinde geri almış olman lazm
bizim arkadasa teklif ettiler 450 tl karsılıgı mavi tiki alıp hesabı güvence altına alması için
ama arkadas 12 k takipçisi vardı

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bazı kişiler burda saçmalamış kardeşim
2 yol var
2 faktörlü doğrulamayı açman gerekli onun içinde instagrama tc kimlik numaran + yüzünü göndermen gerek yada mavi tiki olan bir hesabı çalacaksın

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bazı kişiler burda saçmalamış kardeşim
2 yol var
2 faktörlü doğrulamayı açman gerekli onun içinde instagrama tc kimlik numaran + yüzünü göndermen gerek yada mavi tiki olan bir hesabı çalacaksın
mavi tikli hesap çalininca banlaniyor diye biliyorum ??

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes saçmalamış burada yok milyonluk hesaba verirler vs. diye 747 kişi takip eden hesaba mavi tik aldım.

Google'da ismini veya ürününü arattığında en az 5 tane içeriğe sahip olman gerekmekte (sosyal medya siteleri hariç bunda instagram facebook twitter snapchat gibi)

Şimdi bana soracaksın nasıl yaptın diye. Arkadaşımın haber sitesine yalandan haber girdik şahsım adına. Ve seo yaparak kendi adımda o haberi google'a adımı yazınca ilk sıraya taşıdık işim garanti olsun diye 5-6 tane daha haber sitesi ile anlaşıp ücretli reklam verdim şahsım olarak. Ve şimdi hesabım mavi tikli.

747 takipcideyken mavi tik aldım.

2 ay içerisinde (hiç bir hile kullanmadım) hesabım 7K arttı her attığım keşfete düşer oldu.

Ve söylemeyi unutmuşum hesabımında farklı iplerden 3-4 tane fake sayfasını 3-4 tane fan sayfasını açtım sürekli onlarada fotoğraf koydum.

İnstagram'dan mavi tik isterken bu durumu belirttim. Hesabımın fake hesapları açılmakta ve kendi profilimin takipcisini geçmekte insanlar fake sayfaların söylediklerine aldanmakta dedim (ingilizce yazdım tabiki)

Umarım söylediklerim işine yarar. Mavi tik konusunda profesyonel oldum diyebilirim ve r10 forumunda bir çok konum mevcuttur mavi tik hakkında.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkes saçmalamış burada yok milyonluk hesaba verirler vs. diye 747 kişi takip eden hesaba mavi tik aldım.

Google'da ismini veya ürününü arattığında en az 5 tane içeriğe sahip olman gerekmekte (sosyal medya siteleri hariç bunda instagram facebook twitter snapchat gibi)

Şimdi bana soracaksın nasıl yaptın diye. Arkadaşımın haber sitesine yalandan haber girdik şahsım adına. Ve seo yaparak kendi adımda o haberi google'a adımı yazınca ilk sıraya taşıdık işim garanti olsun diye 5-6 tane daha haber sitesi ile anlaşıp ücretli verdim şahsım olarak. Ve şimdi hesabım mavi tikli.

747 takipcideyken mavi tik aldım.

2 ay içerisinde (hiç bir hile kullanmadım) hesabım 7K arttı her attığım keşfete düşer oldu.

Ve söylemeyi unutmuşum hesabımında farklı iplerden 3-4 tane fake sayfasını 3-4 tane fan sayfasını açtım sürekli onlarada fotoğraf koydum.

İnstagram'dan mavi tik isterken bu durumu belirttim. Hesabımın fake hesapları açılmakta ve kendi profilimin takipcisini geçmekte insanlar fake sayfaların söylediklerine aldanmakta dedim (ingilizce yazdım tabiki)

Umarım söylediklerim işine yarar. Mavi tik konusunda profesyonel oldum diyebilirim ve r10 forumunda bir çok konum mevcuttur mavi tik hakkında.
Arkadaşımızın söyledikleri noktası noktasına doğru. 80K takipçim var 20k sı bot. Bende başvurabilirim ama onaylamazlar çünkü elle tutulur bir şeyim yok.

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Olamassin :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Mümkün değil

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tanınmış ünlü bir kişi olman lazım veya kendini büyük bir şirketin çalışanıymış gibi göstermen lazım ( bu paralı birşey )

ŞEVVAL
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aktif ol paylaşım yap ve kimlik onayı yap mavi tik cepte

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ya mail basıyorsun vuruyorsun yada parayla alırsın xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...