Instagram kullanılmayan kullanıcı adını almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Dostlar selam,
Instagramda “cakir” kullanıcı adını almak istiyorum fakat öyle bir hesap olmamasına rağmen alınmıyor. Bununla alakalı alınıyor mu, alınıyorsa nasıl alınıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Maalesef o kullanıcı sana kullanıcı adını devretmediği sürece alamazsın. Hesabını dondursa dahi alamazsın maalesef. Kişinin kendisiyle irtibata geçip kullanıcı adını istemek dışında yapabileceğin başka bir şey yok. Instagram ekibi bu konuda size yardımcı olmaz. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öyle bir hesap zamanında alınmış ve dondurulmuş olabilir 1-2 ay beklemen gerek diye biliyorum.onun dışında instagram cokta yardımcı olmaz böyle bir konuda

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostlar selam,
Instagramda “cakir” kullanıcı adını almak istiyorum fakat öyle bir hesap olmamasına rağmen alınmıyor. Bununla alakalı alınıyor mu, alınıyorsa nasıl alınıyor yardımcı olursanız sevinirim.
öyle bır hesap olmadıgını nasıl dogruluyor o kısı tamamen kapatmassa ınstegramını o nıckı alamazsın

Üye
3 HİZMET YILI
birkeresin de benim de başıma gelmişti ismimi başka birşey yapıp sonradan değiştim oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka daha önceden alınıp hesap dondurulunca falan o isim gene kullanılmıyor diye biliyorm büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet haklısınız kimliğinize uygun benzersiz bir kullanıcı adı seçebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...