LoL IP, Makine vb. banlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyunu neredeyse beta-sezon1 sürecinden beri oynuyorum. Main hesabıma yaklaşık 50-60k civarında bir TL yatırımında bulundum, hem valorant hem de lol hesaplarım ağızına kadar skinle dolu. Fresh bir hesap alıp sc/hile ile oynamak, denemek ve heves almak istiyorum. Biraz çekincem var çünkü zamanında "internet kafede hile açtım tüm kafe ban yedi" gibi muhabbetler oluyordu IP ban atıldığından ötürü, makine banı atıldığında ise o PC ile bir daha asla RIOT oyunlarına girilemediğini biliyorum fakat bugün birkaç kişiye sorduğumda RIOT Games'in League of Legends oyununda böyle bir sistem olmadığını, makine ve IP ban gibi olayların sadece Valorant üzerinde geçerli olduğunu belirtiyorlar.
Sormak istediğim asıl şey şu; hile ile oynamak istiyorum, main hesabım ban yemeden nasıl oynayabilirim, IP ve makine/sistem/ekipman(?) banından sıyrılmamın bir yolu var mıdır? Bu kadar emek vermiş olduğum, en azından anılarla dolu olan, birlikte büyümüş olduğum hesabımın banlanmasını istemiyorum. Lütfen "kullanma, bu kadar basit" gibi cevaplar vermeyin, sizlere güvenerek sözünüz üzerinde ilerlemek istiyorum. Detaylı şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer spam niteliğinde bir mesaj gibi uzun uzun yazacaksanız ve buradan yazmak yerine discord üzerinden de ulaşabilirsiniz, hesabım: "ellarionn_"
Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
Not: (Fresh alıp oynayacağım, main hesabıma bu süreçte asla giriş yapmayacağım)

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lol'de ip makine artık aklınıza ne geliyorsa o tür banlardan yok valorant'ta hwid ban mevcut donanımınıza atıyorlar o da 4 ay sonra geçiyor main hesabınızda ban yemeden kullanamazsınız çünkü hile kullanıyorsunuz eninde sonunda yiyeceksiniz banı

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Main hesabında açma. Her zaman ban riski vardır çok legit oynasan bile. Bu dünyanın en iyi scriptinde de geçerlidir her zaman ban riskin vardır. 400-500 TL verip hesap satın al ve o hesapta aç.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Lol'de ip makine artık aklınıza ne geliyorsa o tür banlardan yok valorant'ta hwid ban mevcut donanımınıza atıyorlar o da 4 ay sonra geçiyor main hesabınızda ban yemeden kullanamazsınız çünkü hile kullanıyorsunuz eninde sonunda yiyeceksiniz banı
Main hesabımda asla ama asla kullanmayı düşünmüyorum, fresh bir hesap satın alıp o hesap üzerinde kendimce eğlenip vakit geçirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde main hesabıma ban sıçramasından korkuyorum, ban sıçratmadan oynayabilirsem ne mutlu bana, aksi takdirde çok tedirginim

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam düşündüğünüz şekilde banlar yok valorantta var ama lolde yok siz tabi yinede ana hesabınızda kullanmayın sonuç olarak hile yani ne olacağı belli olmaz bir gün hile kırılır farkında olmadan ban yersiniz yazık olur hesabınıza

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Main hesabımda asla ama asla kullanmayı düşünmüyorum, fresh bir hesap satın alıp o hesap üzerinde kendimce eğlenip vakit geçirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde main hesabıma ban sıçramasından korkuyorum, ban sıçratmadan oynayabilirsem ne mutlu bana, aksi takdirde çok tedirginim
Main hesabınızda oynamayacaksınız zaten yan hesabınızda oynayacaksınız ki problem olmasın merak etmeyin herhangi bir ban söz konusu olmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Main hesabınızda oynamayacaksınız zaten yan hesabınızda oynayacaksınız ki problem olmasın merak etmeyin herhangi bir ban söz konusu olmaz
Çok teşekkür ederim, tek korkup IP ve makine/ekipman banıydı, bu beni aşırı korkutuyordu, hesap satın alıp oynarım da mainime sıçrar diye ödüm kopuyordu, biraz da olsa içim rahatladı, su serptiniz, çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka kendı hesabında acıp oynama yıne de ne olur ne olmaz gıt ucuz hesap al oradan oynarsın en azından ban yedıgınde uzulmezsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka kendı hesabında acıp oynama yıne de ne olur ne olmaz gıt ucuz hesap al oradan oynarsın en azından ban yedıgınde uzulmezsın
Evet, kendi hesabıma bu süreçte asla girmem, hatta makine banı yememek için ek bir kullanıcı mı açsam bilgisayarda diyordum, mobil veri veyahut sürekli modem IP değiştirerek mi oynasam acaba diye düşünüyordum main hesabımı riske atmamak için. Çünkü çocukken en çok duyduğum şeylerden birisi internet kafede açılan hile yüzünden herkesin ban yemesi gibi durumlardı. Bu yüzden korktuğumu söyleyebilirim ama sorun olmadığını öğrenmiş oldum. Fresh hesap alıp bu hesap üzerinden scripti kullanacağım

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
artık ıp ban atmıyorlar nedenini bilmiyorum botted hesap kullanırsanız sc den değil botted oldugu için ban yersiniz main hesabınızdan oynamamanızı tavisye ederim. Handmade hesap alın ve sc yi kullanın bende mevcut bir tane uyguna verebilirim. Açtığım son konuyada bakarsanız sc yi skinli nasıl kullanabileceğinizi de anlattım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sadece girdiğin hesaplar ban yer girmediğin hiç bir hesap ban yemez

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka ban açtırmak artık çok zooor torpil lazım anlayın

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
ana hesabında açmadığın sürece bir problem olmaz ip ban diye bişey yok lolde

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ip ban diye bir sey yok, hwid ban var donanima atilan o da sadece valorantta var. valorantta bunu spooflayarak asmak mumkun tabii ancak hesabin bani kalkmiyor. tavsiyem asla main hesabinizda oynamamaniz

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lol için main hesabına bir şey inject etmediğin takdirde hiçbir şey olmaz. main hesabına girerken logları temizlersen daha iyi olur. valorantı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardo o kadar çok ban yedim ki hepsi main hesap hariç oynadığım hesaplardı şuanda da hala oynuyorum lol'de sadece oynadığın hesap ban yiyor . aynı mail adresine 2-3 hesap açsan bile aynı mail adresindeki hesaplar ban yemiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
lol için main hesabına bir şey inject etmediğin takdirde hiçbir şey olmaz. main hesabına girerken logları temizlersen daha iyi olur. valorantı bilmiyorum
logları nereden temizliyoruz, detaylı bir rehber var mı? Nereden ulaşabilirim?
Post automatically merged:

ip ban diye bir sey yok, hwid ban var donanima atilan o da sadece valorantta var. valorantta bunu spooflayarak asmak mumkun tabii ancak hesabin bani kalkmiyor. tavsiyem asla main hesabinizda oynamamaniz
iyi bari en azından lolde olmamasına sevindim, fresh alıp fresh üzerinde oynayacağım çünkü

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
logları nereden temizliyoruz, detaylı bir rehber var mı? Nereden ulaşabilirim?
Post automatically merged:

iyi bari en azından lolde olmamasına sevindim, fresh alıp fresh üzerinde oynayacağım çünkü
şuan fresh hesaplarda ban dalgası var dikkat et knka

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
mainime bir şey sıçramadığı sürece sorun yok, başka hesap ban yiyebilir, içim rahat olur en azından
hesaba giriş yapmassan kafan rahat olsun ben kullandım hatta sc kullanmayı bıraktıktan sonra main hesabıma girdim ve bişey olmadı lolü silip yüklemeyi unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...