- Yasaklandı
Banlı Üye
Dostum Senin Fikrin Nedir? İnstagram İsmi Olarak?
karamizah veya karamizahkatili gibi gibi böyle nickler türetebilirsin mizahın50tonu olabilir
Dostum Senin Fikrin Nedir? İnstagram İsmi Olarak?
mizahın50tonu Mesela Bu Nick Eskiden Çok Almaya Çalıştım Ama Hala Olmadı Alanda Yok Zaten İnstagram Kabul Etmiyor Nedense Bazı Nickleri Bu Sinir Bozucu...karamizah veya karamizahkatili gibi gibi böyle nickler türetebilirsin mizahın50tonu olabilir
Eskiden bana ait olan bir sayfaydı üniversite sınavım gereği ilgilenemeyeceğim diye bakamamıştım şimdi onu yedek hesabım yaptım ismi şuydu bordooklavyeli şuan kullanmıyorum bu ismi ve ben 33 k kadar bir takipçi yakalayabilmiştim peak olarak 50 k yaptım ilgilenmeyince post atmayınca düştü bu isim ile ilerleyebilirsinDostum Senin Fikrin Nedir? İnstagram İsmi Olarak?
bu isim bir yerden tanıdık geliyorNickini DêathSilence koyabilirsin. Nasıl büyüyeceğin hakkında ise günlük mizah paylaşımı yapman lazım. Eğer takipçilerin senin paylaştığın mizahları beğenirse seni takip edecektir.
Tabi Yapıcam Ama Şuanlık Bana Nick Gerekiyor Sence Ne Olsun!.her ** dediğinde video hızlanıyor veya bass artıyor tarzı videolar genelde tutuyor,o tarz editler yapabilirsin
Ama ya reklam falan verdirirsem ve kendime özgün bi sayfam olursa?özgün bi kullanıcı adı olmadıktan sonra özgün paylaşım olucağını sanmıyorum heveslenmişsin sonra bırakırsın hiç zamanını boşa harcama bence
Anladım Fikrin İçin Teşekkür Ederim.tek kelimeli nickler çok iyi duruyor atıyorum Zed Veya Ali Alp bu nickler baya hoşuma gidiyor bunun üstünde durabilirisn
burdur-and memelerini paylaşGeçmiş olsun ama vio olarak bırakıcam. Bu kişi paylaşmıştır diye.
Peki...burdur-and memelerini paylaş
Dostum dediğim gibi mesela örnek veriyorum Mizahoji , Mizahperest , Mizahın50tonu VB. gibi nickler arıyorum._NICOBAEZ_