- Moderatör
ty knk video için ileri de işimize yarayabilir belki.Merhaba arkadaşlar ben kerem eren,bu videomda instagram hesap nasıl açılır onu anlattım iyi seyirler,abone olmayı unutmayın <3
Hesabın "müthiş kapanmayan" olması hangi işlemden geliyor?
Yaşlılar için "instagram hesabı nasıl açılır?" videosu olmuş
yaşlılar youtube kullanmayi da bilmiyor olabilir
güzel video olmuş eline sağlık
bu konu nedense feci guldurdu beni ahahaha
trajedi bir yapım olmuş qwlkeaklsfg
Videoyu cok uzun tutmussun gıbı geldı ama bilgillendirici yine teşekkürler.
Thanks bebek
eline sağlık yardımcı olur insanlara![]()
Güzel video eline sağlık bir arkadaşım istemişti benden nasıl olduğunu bilmiyordum, sağolasın.
nasıl yani ?
teşekkürler, eyv
bi spam atsalar kapanmıyor mu bu
Emeğine sağlık fakat yıl olmuş 2023 daha bunu bilmeyen kaldımı
kapanması için bir neden çıkmadıysa kapanmaz zaten![]()
Bunları bilmeyen var mı gerçekten yani mağarada falan yaşaması lazım o kişinin bilmemesi için
ty knk video için ileri de işimize yarayabilir belki.
kral biliyorsun gmail de şöyle bir şey yapınca aynı gmaili birden fazla kere kullanabiliyorsun bu instagramda çalışıyor mu
mesela normal gmail: [email protected]
[email protected] yapınca aynı gmail birden fazla kere kullanılabiliyor gmail içinde geçerli mi ?
knk bunu herkes biliyor zaten de bilmeyenler için artık var mı bimioyrum onlar için iyi olmuış
Kapanmayan derken ne demek istediğini anlamadım ben de 0dan hesap açsam aynı bu şekilde açıyorum zaten
teşekkürler bu video 40 videoluk eğitim setinin başlangıcıdır. Arkadaşlar herkes buna yorum atan ,abone olsa 350 olurum bugün biliyor musunuzhiç görmemiştim HAHAHAH deneyeceğim teşekkürler like attım
Foruma katkından dolayı teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar ben kerem eren,bu videomda instagram hesap nasıl açılır onu anlattım iyi seyirler,abone olmayı unutmayın <3
oldum aboneteşekkürler bu video 40 videoluk eğitim setinin başlangıcıdır. Arkadaşlar herkes buna yorum atan ,abone olsa 350 olurum bugün biliyor musunuz![]()
Foruma katkından dolayı teşekkür ederim
oldum abone
eyw paylaşımın için
emeğine sağlık dostum
bayağı güzel bir kampanya olum bu arada
Nice Teşekürller
teşekkür ederim dostlar abone olmayı unutmayın bugün 320 olalım <3<3 bu eğitim setinin başlangıcıdır 40 video daha gelicekreis eline emeğine sağlık güzel video ama bence bilmeyen yoktur yani heralde ama genede eline sağlık büyürsün umarım