İnstagram Müthiş Kapanmayan Hesap aç!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunları bilmeyen var mı gerçekten yani mağarada falan yaşaması lazım o kişinin bilmemesi için

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kral biliyorsun gmail de şöyle bir şey yapınca aynı gmaili birden fazla kere kullanabiliyorsun bu instagramda çalışıyor mu
mesela normal gmail: [email protected]
[email protected] yapınca aynı gmail birden fazla kere kullanılabiliyor gmail içinde geçerli mi ?

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk bunu herkes biliyor zaten de bilmeyenler için artık var mı bimioyrum onlar için iyi olmuış

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kapanmayan derken ne demek istediğini anlamadım ben de 0dan hesap açsam aynı bu şekilde açıyorum zaten

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hesabın "müthiş kapanmayan" olması hangi işlemden geliyor?
Yaşlılar için "instagram hesabı nasıl açılır?" videosu olmuş

yaşlılar youtube kullanmayi da bilmiyor olabilir

güzel video olmuş eline sağlık

bu konu nedense feci guldurdu beni ahahaha

trajedi bir yapım olmuş qwlkeaklsfg

Videoyu cok uzun tutmussun gıbı geldı ama bilgillendirici yine teşekkürler.

eline sağlık yardımcı olur insanlara :D

Güzel video eline sağlık bir arkadaşım istemişti benden nasıl olduğunu bilmiyordum, sağolasın.

bi spam atsalar kapanmıyor mu bu

Emeğine sağlık fakat yıl olmuş 2023 daha bunu bilmeyen kaldımı

kapanması için bir neden çıkmadıysa kapanmaz zaten :kekw:

Bunları bilmeyen var mı gerçekten yani mağarada falan yaşaması lazım o kişinin bilmemesi için

ty knk video için ileri de işimize yarayabilir belki.

kral biliyorsun gmail de şöyle bir şey yapınca aynı gmaili birden fazla kere kullanabiliyorsun bu instagramda çalışıyor mu
mesela normal gmail: [email protected]
[email protected] yapınca aynı gmail birden fazla kere kullanılabiliyor gmail içinde geçerli mi ?

knk bunu herkes biliyor zaten de bilmeyenler için artık var mı bimioyrum onlar için iyi olmuış

Kapanmayan derken ne demek istediğini anlamadım ben de 0dan hesap açsam aynı bu şekilde açıyorum zaten

hiç görmemiştim HAHAHAH deneyeceğim teşekkürler like attım
teşekkürler bu video 40 videoluk eğitim setinin başlangıcıdır. Arkadaşlar herkes buna yorum atan ,abone olsa 350 olurum bugün biliyor musunuz :)

Üye
3 HİZMET YILI
reis eline emeğine sağlık güzel video ama bence bilmeyen yoktur yani heralde ama genede eline sağlık büyürsün umarım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Foruma katkından dolayı teşekkür ederim
eyw paylaşımın için
emeğine sağlık dostum
bayağı güzel bir kampanya olum bu arada
reis eline emeğine sağlık güzel video ama bence bilmeyen yoktur yani heralde ama genede eline sağlık büyürsün umarım
teşekkür ederim dostlar abone olmayı unutmayın bugün 320 olalım <3<3 bu eğitim setinin başlangıcıdır 40 video daha gelicek :)

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk bu bilgilendirme 5 yıl once yapılsa daha iyi olrudu biraz geç olmuş sanırsam ama yine de isntagram bilmeyen bir çok kullanıcı var onlarının işine yaramıştır haralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...