İnstagram " Numaram Profilde Arayın Konuşalım " bot yorumları nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selam dostlar bi süredir instagramda dolaşan "numaram profilde arayın konuşalım.." vs tarzı bot yorumlar atılıyor bunun amacı nedir tam olarak bilen aydınlatabilir mi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selam dostlar bi süredir instagramda dolaşan "numaram profilde arayın konuşalım.." vs tarzı bot yorumlar atılıyor bunun amacı nedir tam olarak bilen aydınlatabilir mi
Aslında Çoğu Aynı Kişilerin Kullandığı Hesaplar Hepsi Telegrama Çekip Cinsel İçerkli Videolar Paylaşıyor amaçları Telegram Gruplarının Büyümesi

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bir amaçları yok herkese mesaj atıyorlar banda çıplak fotolar atılıyordu bir gruba alınıyordum felan her şey olabilirr yani

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ya böyle bide gidip sevdiğim sayfaların altına yazıyolar normal yorumdan çok o yotumlar oluyo

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
numarapaneli adlı site sana bedava bir numara veriyor o numara arandıkça para kazanıyorsun

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arayınca para gidio sende eğer faturalı falansan birde hattın geçmiş olsun yani dkda 100tl keser

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bende tam sevgilimle oturuyodum mesaj geldi ilk fotomun altına hikayeme bak falan sonra mesaj attı işte atıyımı fotolarım var birsürü falan diye tabi manita sinirlendi falan

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bazıları arayınca paranı alıyorlar dikkatlı olman lazım araştırmak lazım bu konuda sen ginede youtube bak yada tanıdık varsa öğretsin eskiden bitane program vardı onla yapıyordum ben whatsap ama :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tam bilmiyorum ama yurtdışına ait olduğu için ücret kesiliyordu

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dkda 100 tl diyince benim de giresim geldi bu işlere ortalık karışır :D
kanka yalnız 100 sana gelmio direk ilk bu işin sahibne gidio miktar sonra konuşan kıza sonra sana ama genede karlı kafayı takar uğraşırsan bir ayda deli para kazanırsın ben haramdır diye girişmiyorum :/

YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga arama çok tehlikeli şimdiden uyarayım 100 tl kesiyor dakika başı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bir kaç site var o numaraları aradığında sitelerin içinde bulunan bayanlar konuşuyor ve bu sayede o numarayı veren kişi ne kadar konuşursa o kadar para kazanmış oluyor misal 10 dakika konuştu diyelim birisi o numarayı arayıp o numarayı sen kiralama yaptığında 10 dakika için 1 tl kazanıyorsun site 9 tl kazanıyor yanı mantıken bu şekilde ilerliyor sistem

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
yukarıdaki arkadaşlar ya sözelcidir ya da kafası güzeldir .d dakkasına 100 tl ha .d ve 10 dakkasına 1 tl ha .d

akşam akşam iyi güldürdünüz....

⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bir kaç site var o numaraları aradığında sitelerin içinde bulunan bayanlar konuşuyor ve bu sayede o numarayı veren kişi ne kadar konuşursa o kadar para kazanmış oluyor misal 10 dakika konuştu diyelim birisi o numarayı arayıp o numarayı sen kiralama yaptığında 10 dakika için 1 tl kazanıyorsun site 9 tl kazanıyor yanı mantıken bu şekilde ilerliyor sistem
Eyvallah usta aydınlandık :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
HATTI SATIN ALMIŞLARSA SEN ARADIĞINDA PARA KAZANIYORLAR VEYA TELEGRAM GRUPLARI OLUYOR +18 İÇERİK PAYLAŞIYORLAR ONLARA KANMA

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Cinsel msj atıyolar telegramda davet edip ordan link paylaşıyolar linktende para topluyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...