instagram olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
instagram olanlar memoryhacker.net takip edin bence ordada story şeklinde bilgi verilmelidir herkez pc başında olmuyo sonuçta bilgi alırlar ve atılan resim kaliteleri cok kötü okunmuyor elveda yazan story okuyamadım bi türlü her yere yayılmak lazım bence twiter felan çok iyi olurhem burdaki insanların yarıdan coğu üye deyil bide yeni üye olanlar icin direk forum kurallarına atılsa böylelikle kuralları örenirler

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
DeathSlincer bakıyor instaya ancak instada sıkıntı olabilir discord en iyisi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yok sıkıntı olmazda youtubede sorun herkesin ayrı bi kanalıvar ve para kazanmiyolar tek bi kanal açılsa ve gerkes ona video atsa zengin olurlardı herkez fake hesap kullaniyo bence diyerlerine telif atıp kapatıp tek bi hesap açılması daha iyi olur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yok sıkıntı olmazda youtubede sorun herkesin ayrı bi kanalıvar ve para kazanmiyolar tek bi kanal açılsa ve gerkes ona video atsa zengin olurlardı herkez fake hesap kullaniyo bence diyerlerine telif atıp kapatıp tek bi hesap açılması daha iyi olur

Yahu 1i video çeker düzgünce öbürü beğenmez siler aynısını tekrar çeker farklı anlatım yapar tek bir hesap üzerinden yürütülmez ayrıca yt bu videolara izin vermiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yahu 1i video çeker düzgünce öbürü beğenmez siler aynısını tekrar çeker farklı anlatım yapar tek bir hesap üzerinden yürütülmez ayrıca yt bu videolara izin vermiyor.
Bu modlardan bahsetmiyom kuruculardan bahsediyom hepsinin fakesi var 1 i wolf 1 rules cekse tamam o iş video 5 bin olunca video gizlersin böylelikle telif yemessin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu modlardan bahsetmiyom kuruculardan bahsediyom hepsinin fakesi var 1 i wolf 1 rules cekse tamam o iş video 5 bin olunca video gizlersin böylelikle telif yemessin

Telif yemiceksin zaten, youtube her türlü hack videosunu engelliyor onlarda bunu engellemek için hesap açtılar.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Artık youtube botla calisiyo herkez atabiliyor engelleme yok

Öyle bir durum yok. Sizlerin bot dediği kanallar max 100-200 abone atılabilir 1 hafta içerisinde 200-300k olması bot ile imkansız bir durum. Gençhane gibi yaşı küçük olupta sürekli ağlayan birisinin gelişimini elbetteki belirlenmesi çok zor fakat yapanlar yapıyor. Youtube hack platformu değil, kuralları çerçevesinde hack paylaşımı yasak vede youtube devamlı olarak kontrol edip güncelleme atılıyor yani bot ile video atımı olmayacağı gibi bot ile engelleme kaldırma durumuda olmaycaktır. Yazdığınızı düşünüp yorum yaparsanız daha rahat bir şekilde anlatım yaparsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öyle bir durum yok. Sizlerin bot dediği kanallar max 100-200 abone atılabilir 1 hafta içerisinde 200-300k olması bot ile imkansız bir durum. Gençhane gibi yaşı küçük olupta sürekli ağlayan birisinin gelişimini elbetteki belirlenmesi çok zor fakat yapanlar yapıyor. Youtube hack platformu değil, kuralları çerçevesinde hack paylaşımı yasak vede youtube devamlı olarak kontrol edip güncelleme atılıyor yani bot ile video atımı olmayacağı gibi bot ile engelleme kaldırma durumuda olmaycaktır. Yazdığınızı düşünüp yorum yaparsanız daha rahat bir şekilde anlatım yaparsınız.
Ses olmasasorun yok milet milyarları kazaniyo memory hackersin yayılması önemli bence çünkü işlerini iyi yapiyolar adminler arkadas gibi :) komik şeyler oluyor ben bile ss alıp paylaştığım oluyor bu siteyi cok seviyom eskiden böyle bi yer deyildi şimdi herkez sayko :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...