Instagram Oops, an error occurred hatası alıyorum [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 aydır ana hesabıma erişim sağlayamıyorum farklı telefonlardan denedim ama hala sorunum çözülmedi telefonumu formatladım ama yine sorun çözülmedi VPN ile de bir çok kez denedim değişen bir şey olmadı.

Öncelikle sorunun nasıl başladığını anlatayım hesabımda telefon üzerinden şifre yeniledim (Xiomi A2) otomatik olarak beni hesaptan attı yenilediğim şifremle girmek istediğimde ise giriş yapamadım ve Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Hata Oluştu sorunuyla karşılaştım bir çok kez denedim bir çok kez şifre değiştirdim şifre değiştirme işlemleri başarılı ama hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabıma erişim facebook üzerinden de var ancak yine değişen bir şey olmadı ordan da giriş yapmak istediğim de aynı sorunla karşılaşıyorum.

PC den girmek istediğimde şifre değiştirdikten sonra başlıkta ki hatayı alıyorum ama şifrem değiştirilmiş oluyor yani benim belirlediğim şifreyle giriş yapabiliyorum ama gel gör ki bu sefer de Instagram'a bağlanamadık. İnternete bağlı olduğundan emin ol ve tekrar dene bu hatayla karşılaşıyorum :) yaklaşık dediğim gibi 2 aydır bununla uğraşıyorum ınstagrama direk mail atıp ulaşabilceğim bir mail adreside bulunmuyor napacağımı bilemedim.

Konuyla ilgili bilginiz varsa ve ya çözüm öneriniz lütfen belirtirseniz sevinirim ve ya artık hesabım yalan mı oldu bilgisi olan kişiler yorum yaparsa eğer çok sevinirim böylelikle başka bir sorunu yaşayan kişiye de yardımcı olmuş oluruz.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hesapla ilgili bir sorun olabilir başka bir hesaba giriş yapmayı denedinmi?

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hesapla ilgili bir sorun olabilir başka bir hesaba giriş yapmayı denedinmi?

Evet hocam başka hesaba tıkır tıkır giriyor hatta AeroInsta kullanıyorum belki giriş yapar diye farklı instagram plus uygulamalarını kullandım ama sonuç değişmedi.

Hesabımı dondurup açmayı denemek istiyorum ama Instagram'a bağlanamadık. İnternete bağlı olduğundan emin ol ve tekrar dene hatası verdiği için giriş yapamıyorum hesabım da aktif olarak duruyor şuan hiç bir engellenme yok takip isteği felan atabiliyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Evet hocam başka hesaba tıkır tıkır giriyor hatta AeroInsta kullanıyorum belki giriş yapar diye farklı instagram plus uygulamalarını kullandım ama sonuç değişmedi.

Hesabımı dondurup açmayı denemek istiyorum ama Instagram'a bağlanamadık. İnternete bağlı olduğundan emin ol ve tekrar dene hatası verdiği için giriş yapamıyorum hesabım da aktif olarak duruyor şuan hiç bir engellenme yok takip isteği felan atabiliyorum
konu ile ilgili instagram ile iletişime geçersen sana yardımcı olacaklardır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hesabın kapandımıki veya dondurmuşta olabilirsin

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
konu ile ilgili instagram ile iletişime geçersen sana yardımcı olacaklardır.

İletişime geçebilceğim bir mail adresi de yok malesef sizin bu konu hakkında onlarla iletişime geçebilceğim bir mail adresi ve ya farklı bir bilginiz varsa paylaşır mısınız

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
[email protected] Mail adresinden instagrama ulaşabilirsin. Takipçi kasma gibi uygulamalarla ugraşmadıysan hesabını açacakları düşüncesindeyim.

XD
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnstagrama yazabilirsin , bana da bi ara böyle saçma sapan bir şey olmuştu ama geç cevap veriyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...