Instagram Oto paylaşım scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.PNG
yanlış olduğunu zannetmiyorum ama screen shotda 1000_polat_alemdar yazmışım düzelttim fakat gene aynı

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 9536 yanlış olduğunu zannetmiyorum ama screen shotda 1000_polat_alemdar yazmışım düzelttim fakat gene aynı
Hocam şifreni değiştirip dener misin olmazsa hesaba farklı bi yerden bağlandığın için şüpheli giriş gelebilir hata verdiğinde instagramına bak bi şüpheli giriş verirse onayla ben şuan kullanmaktayım aktif bir şekilde hala aynı hatayı vermeye devam ederse tw gelirim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
birazdan deneyeceğim umarım yapabilirim eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
denedim çalışıyor sağolasın dostum :)

tekrarlanma süresini 1000 falan yapsak ne olur hocam yani daha seri atmasını istiyorum nasıl yapabiliriz

bi bakabilirmisin acaba artık açıklama kısmına istediğim şeyi yazmıyor da? @furkankivci

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bi bakabilirmisin acaba artık açıklama kısmına istediğim şeyi yazmıyor da? @furkankivci
Hocam 1000 yazsanız da birşey ifade etmez yine 1 1 atacaktır açıklama kısmına bir şey yazmamasının sebebi yorum engeli yemenizden kaynaklanıyor bu scriptin güncel hali çıktı x3 hızla daha fazla post atan vakit bulursam güncelleyeceğim konuyu, iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam 1000 yazsanız da birşey ifade etmez yine 1 1 atacaktır açıklama kısmına bir şey yazmamasının sebebi yorum engeli yemenizden kaynaklanıyor bu scriptin güncel hali çıktı x3 hızla daha fazla post atan vakit bulursam güncelleyeceğim konuyu, iyi forumlar
hacı valla o güncel halini atabilirsen daha güzel olur takipteyim

@furkankivci hacım yok mu bir haber güncelleme ile alakalı

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eve yeni geldim güncelleme yarın gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...