- Konuyu başlatan
Deity is always here
Seçkin Üye
Kardeşim nereye yazdığını atar mısın screenshot olarakhocam kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor yeni açtım hesap o yüzden olabilirmi
Kardeşim nereye yazdığını atar mısın screenshot olarakhocam kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor yeni açtım hesap o yüzden olabilirmi
Hocam şifreni değiştirip dener misin olmazsa hesaba farklı bi yerden bağlandığın için şüpheli giriş gelebilir hata verdiğinde instagramına bak bi şüpheli giriş verirse onayla ben şuan kullanmaktayım aktif bir şekilde hala aynı hatayı vermeye devam ederse tw gelirimEkli dosyayı görüntüle 9536 yanlış olduğunu zannetmiyorum ama screen shotda 1000_polat_alemdar yazmışım düzelttim fakat gene aynı
Yanlış girmiş olabilirsin dikkat etkullanıcı adı veya şifre yanlış diyor habire hocam
8 kere kontrol ettim bro.Yanlış girmiş olabilirsin dikkat et
Kullanıcı adı hatasıyla karşılaştığın zaman instagrama bakar mısın şüpheli giriş uyarısı veriyor mu8 kere kontrol ettim bro.
hayır vermiyorKullanıcı adı hatasıyla karşılaştığın zaman instagrama bakar mısın şüpheli giriş uyarısı veriyor mu
başka instagram hesabında dene bende sorunsuz çalışmaktahayır vermiyor
Hocam 1000 yazsanız da birşey ifade etmez yine 1 1 atacaktır açıklama kısmına bir şey yazmamasının sebebi yorum engeli yemenizden kaynaklanıyor bu scriptin güncel hali çıktı x3 hızla daha fazla post atan vakit bulursam güncelleyeceğim konuyu, iyi forumlarbi bakabilirmisin acaba artık açıklama kısmına istediğim şeyi yazmıyor da? @furkankivci
hacı valla o güncel halini atabilirsen daha güzel olur takipteyimHocam 1000 yazsanız da birşey ifade etmez yine 1 1 atacaktır açıklama kısmına bir şey yazmamasının sebebi yorum engeli yemenizden kaynaklanıyor bu scriptin güncel hali çıktı x3 hızla daha fazla post atan vakit bulursam güncelleyeceğim konuyu, iyi forumlar
Hocam şehir dışındayım bayramdan dolayı malum bayramdan sonra güncelleyeceğim gecikme için kusura bakmayın zaman bulursam güncellerim ama@furkankivci hacım yok mu bir haber güncelleme ile alakalı
sabırsızlıkla bekliyorum adaşHocam şehir dışındayım bayramdan dolayı malum bayramdan sonra güncelleyeceğim gecikme için kusura bakmayın zaman bulursam güncellerim ama