Süper Üye
uygulama veya program varmı
Youtube da karşına çıkan ilk 5 şey o program zaten bence hazıra konmadan araştırsan daha yararlı sonuçlar bulabilirsinözelden yazsana knk
Direk program zaten çalıştır yeterknk ben yazılımla uraşmam direk program yokmu![]()
evet ve uzun süre silemiyorsun çok uzunkanka bu forumda vardı ben kullandım ana hesabında kullanma silmek için pişman olursun sonra benden demesi
aga bence hiç uğraşmae
evet ve uzun süre silemiyorsun çok uzun
53k gönderi kaç gününü aldı hocamkonu daha önce buralarda açıldı ben kullandım.53k gönderi atmıştım. arkadaşlarım çok merak ediyorlar ama hesaba kimseyi kabul etmedim .d araştırırsan konusunu bulursun. kullanmaktada bir sıkıntı yaşamadım.
evet en mantıklısı gereksiz zaten benceaga bence hiç uğraşma
kankam 2 3 gün olması lazım arada açık bırakıyodum öyle geceleri felan baya önceden kullandım yanlış bilgide veermek istemiyorum53k gönderi kaç gününü aldı hocam
Profil adını şifreni yazıp çalıştırıyorsun o kadar da karışık değil indirmeden ön yargılı olma benceprogramı anlamadım ki![]()
xampp ile nasıl bağdaştırdın direkt oto olarak post paylaşımını kardeşim script vs varsa xampp a kurarsın olmadan bir işe yaramaz xamppParalı falan değil ve kendin çalıştırıyorsun programı ismi xampp dosya linkini direkt vermem yasak o yüzden youtube a yaz birsürü video var