♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
İnstagram Panel kurulumundan anlayan var mı ?
soruya soruyla cevap vermişsin dostum .dvar. sorunsuz giriş falanda yapılıyor. non-followers özelliği yani unf özelliği çalısıyor ama ister admin panelden ister bayiden ister normalden denesemde yinede takipçi beğeni falan atmıyor sürekli ikon dönüp duruyor. bunun çözümünü bilen varmı?
var. sorunsuz giriş falanda yapılıyor. non-followers özelliği yani unf özelliği çalısıyor ama ister admin panelden ister bayiden ister normalden denesemde yinede takipçi beğeni falan atmıyor sürekli ikon dönüp duruyor. bunun çözümünü bilen varmı?
user cookies vb atarmayı biliyor musun ?Scripti siteye aktarmayı biliyorum reis.
script içinde aktarma için ayrı menu oluyor. Yoksa script içine atılıyor hallederiz inşallahuser cookies vb atarmayı biliyor musun ?
usta script kurmayı biliyorm fakat user vb yok elimde. bir de özelden free site açabileceğim bir site atarsan güzel olur.Instagram sitesi kurmak free kolay birşey database bilgilerini girio sql siteye atıp dosyaları siteye atarsin , user cookies olayını ister siteden ister ftp aracılığı ile yapabilirsin link ilede aktarmaları tamamlarsin
bence direk panel kurma hakkında aç onuda eklersin konuya.User için teknik bir konu açabilirim istersen
Beklemedeyim bro.ilgi geleceğini sanmıyorum ama cekiyim paylaşayım
Kanka Bunun İçin Bir Program Vardı Araştırırsan Bulurusn
cookies leri ftp aracılığıyla veyahut kurduğu script içinde menü olması gerekiyor ordan yapamazmı ?ftp filezilla adamın sordugu şey cookies aktarımı hocam
cookies leri ftp aracılığıyla veyahut kurduğu script içinde menü olması gerekiyor ordan yapamazmı ?
o sorunun sebebi userlerin bulunduğu veriyi sunucuya aktarmadığından dolayı