Merhaba arkadaşlar. Bu forum başlığı altında bir çok uygulama denedim. Benim amacım günlük 50-70 arasında bir post atacağım ayrıca organik olarak takip-takipten çıkma tag beğenisi yapacak bir uygulama. Bu forumda paylaşılan İnstaorganik programı çok işimi görürdü fakat bu programa ulaşım kısıtlaması getirilmiş gördüğüm kadarı ile. Ben bu tarzda instagram hesabımı kontrol edebileceğim bir (Script,uygulama,program) yardımcı araç arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Ücretsiz bir şekilde var mıdır bilemem ancak ücretli bir şekilde dediğin işleri yapan bir program var. Lisanslı bir şekilde ticaretini yapıyor. Link vermek yasak olduğu için veremem ama ben ücretli olarak istiyorum diyorsan yardımcı olmak adına ismini verebilirim
Ücretsiz bir şekilde var mıdır bilemem ancak ücretli bir şekilde dediğin işleri yapan bir program var. Lisanslı bir şekilde ticaretini yapıyor. Link vermek yasak olduğu için veremem ama ben ücretli olarak istiyorum diyorsan yardımcı olmak adına ismini verebilirim
telefon uzerinden followers assistant adında bir uygulama var tam senin işini görücek lucky patcher ile patchlersen işini görebilir ben onunla haftada 5k takıpcı kasıyorum.
telefon uzerinden followers assistant adında bir uygulama var tam senin işini görücek lucky patcher ile patchlersen işini görebilir ben onunla haftada 5k takıpcı kasıyorum.