- Yasaklandı
-
çok doğru bir şey atmışsın kardeşim swni gönülden tebrik ve takdir ediyorumArkadaşlar birden fazla sayfa yönetiyorum ve hızlı gelişme adına çalıntı post kullanmamaya çalışıyorum genelde kendim hazırlıyorum ve şimdide böyle ing eğlenceli videoların çevrildiği bir lyrics sayfası açtım ama bana içerik lazım yani bu ing komedi saayfaları lazım ama bulamıyorum # leri ing olarak denedim ama her yerde saçma sapan hintliler var bildiğiniz böyle ing eğlenceli videolar paylaşan sayfalar var is yazın yada böyle hazır post bulunacak bir yer
Ne Gibi yazılar kardeşim konuyla alakası yok rapor edildin.aga böyle yazıları nasıl yazıyorusunuz?
adamın o görseli nasıl yaptıgını sordumNe Gibi yazılar kardeşim konuyla alakası yok rapor edildin.
lyrics yazıyı diyor adam konun kendiisi bu zatenNe Gibi yazılar kardeşim konuyla alakası yok rapor edildin.
ben henüz tr de paylaşılmamış yabancı sayfalarda paylaşılan postlardan söz ettimHazır Postları Bulmak Çok Zor Biliyomusun 1 Postu Paylaşıyolar geziyorum Aynı posttan 5 6 tane daha görüyom hepsi birbirinden çalıyo afedersin yanide Bence Bu kötü Durum ...
kardeş konu ile ne alakası var boş kasmatürklerin50tonu cok iyi kasıyor
bende pinterestten buluyorumpinterestte var reyiz bakabilirsin oraya
ordakı paylaşımlara bakabılırsın onerı sadece ! boş kasma degilben henüz tr de paylaşılmamış yabancı sayfalarda paylaşılan postlardan söz ettim
Post automatically merged:
kardeş konu ile ne alakası var boş kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?