İnstagram şifre unutma yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar benim bi arkadaşımın instagram hesabının şifresini unutmuş yani şöyle telefonunu sıfırlamış ve o instagram hesabı gitmiş arkadaşım şifreyi yenilemek için instagram forumdan yardım yeri var ben orayı attım ona o doldurup gönderdi ve şifre yenileme gelmiş şifresini yeniledi ondan sonra hesabına giriş yaptı fakat hesabına giriş yaparken e posta doğrulama kodu istiyormuş ve arkadaşım o hesaptaki e postayı hatırlamıyor ona kod geliyor o e posta olmadan hesaba giremiyor başka bir çözüm yolu var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dün bende hesabımın şifresini unuttum tek bir epostaya atıyor maalesef galiba tek epostaya atıyor doğrulama kodunu

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnstagram ona ait olduğunu doğrulamış ise dediğin gibi şifre sıfırlama gönderdiyse bu sefer mail hakkında doğrulama atın fakat hesapta fotoğraf felan varsa kimliğiyle beraber atsın instagram gereken konuda zaten yardımcı olur hocam.

Üye
8 HİZMET YILI
Hesaba Aynı İP den giriyorsa şifre unutsada vb doğ düşmez . Formları Denemeyin boşuna bakmıyorlar çok düşük şans ama yinede denesin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...