İnstagram Soruları Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çok açıklayıcı olmuş sağolun çeşitli yolları soruyoruz zaten bizde

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Çok açıklayıcı olmuş sağolun çeşitli yolları soruyoruz zaten bizde

Bak simdi herşeyi söyleyemiyorum çünkü benimde projelerim var ama taslak verebilirim

-Spam satma
-forum satma
-Takipçi satma (beğeni vb)
-panel siteleri açma

Bu konu taslak bir konudur egerki ilgi gelirse ztn videolu Sekil de anlatımlara geçeceğim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
2013lü 33.6k hesabım var. Yapaydan dolayı kapandı. Açılmıyor ne yapabilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hoşuma Giden Bir Nick Var Kullanıcısına Mesaj Atıp Satın Almayı Denedim Ama Cevap Almadım Sanırım Hesap Kullanılmıyor Çünkü pp Yok ''0'' Takip ''0'' Takipçisi Var Hesabı Kapattırıp Veya Herhangi Bir Şekilde O Nicki Alabilirmiyim ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İnstagram hesapları kapatanlar oluyor birbirlerınınkini 5 sebebden falan bunu nası yapıyolar

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Nasıl takipçi kasabilirim ? Yardımcı olurmusun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bana özel ders veren bir matematik hocam var instagram dan mat videoları da yayınlıyor orda biraz ünlenip youtube geçecekmiş ben bu hocayla çok samimiyim acaba takipçi kassa nasıl olur ?

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
2013lü 33.6k hesabım var. Yapaydan dolayı kapandı. Açılmıyor ne yapabilirim?

Pmden detay atarsan yardımcı olmayı denerim

Hoşuma Giden Bir Nick Var Kullanıcısına Mesaj Atıp Satın Almayı Denedim Ama Cevap Almadım Sanırım Hesap Kullanılmıyor Çünkü pp Yok ''0'' Takip ''0'' Takipçisi Var Hesabı Kapattırıp Veya Herhangi Bir Şekilde O Nicki Alabilirmiyim ?

Şuan bende kullanıcı adı almak üzere mail attım bu konu hakkında instagramdan 3 maili aldım kişilere mesaj yazmadan pasif hesapları alabilirsin form ile

İnstagram hesapları kapatanlar oluyor birbirlerınınkini 5 sebebden falan bunu nası yapıyolar

Çesitli yöntemleri mevcuttur en bilindik taklit formudur

Nasıl takipçi kasabilirim ? Yardımcı olurmusun.

Fake hesap ile kullanıcı adına gönderen siteleri kullan ve kadin profili olarak kullan hesabı biraz

bana özel ders veren bir matematik hocam var instagram dan mat videoları da yayınlıyor orda biraz ünlenip youtube geçecekmiş ben bu hocayla çok samimiyim acaba takipçi kassa nasıl olur ?

Youtube platformu ayrı birşey sadece instagram yeter instagramda belli kitleye gelirse geçiş yapar

Üye
6 HİZMET YILI
İnstagram zaman tünelimizdeki paylaşımlara nasıl oto Yorum nasıl atılır

#bana bir kelime ögretenin emrindeyim...

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Mavi tikli hesap düşürüp taklit atıyorduk ne günlerdi be
IMG_20190623_014206.jpg

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selam benim adımı kullanıcı adını almak istiyorum sebebi kimse kullanmıyor o kullanıcı adını yani kullanan kişi hesabında 0 takipçi 0 takip 0 gönderi var o yüzden kullanılmıyo bu hesabı nasıl alaibklirm ben

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Selam benim adımı kullanıcı adını almak istiyorum sebebi kimse kullanmıyor o kullanıcı adını yani kullanan kişi hesabında 0 takipçi 0 takip 0 gönderi var o yüzden kullanılmıyo bu hesabı nasıl alaibklirm ben

Kullanıcı adı için marka hakklarımı ihlal ediyor diyerek kullanıcı adını alabilirsin lakin söyle söylemeliyim kullanıcı adına web sitesi açmalısın bir haber veya bir yerde bulunmam gerekiyor

ben instagrama ayi şekilde mail attım 3'mail de patladım bunlar gerekli şeyler

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kullanıcı adı için marka hakklarımı ihlal ediyor diyerek kullanıcı adını alabilirsin lakin söyle söylemeliyim kullanıcı adına web sitesi açmalısın bir haber veya bir yerde bulunmam gerekiyor

ben instagrama ayi şekilde mail attım 3'mail de patladım bunlar gerekli şeyler
hiç uğraşamam aga

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hesaplar pasif olduğu için alınması kolay sanşını dene
özele gelsende bana biraz yardımcı olsan nelere girip ne yapmam gerek ne yazmam gerek ben başka yerlerdende izledim ama yapamadım sen yardımcı olursan alırım berki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...