Instagram sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Instagram kimseye istek atamıyorum attığım istegi geri çekiyor erişim engeli yediğime dair herhangi bir hata da almıyorum sebebi nedir bazıları diyor kalkmaz o diyor anlamış değilim anlayan arkadaşlar var mı yardım edecek..
frown.gif
frown.gif

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Başka bi telefondan veya tarayıcıdan denermisin aynı hatayı veriyorsa eğer hesabını dondurma şansın varsa dondur açılınca bida dene derim

İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başka bi telefondan veya tarayıcıdan denermisin aynı hatayı veriyorsa eğer hesabını dondurma şansın varsa dondur açılınca bida dene derim
Ya reis herkez bloglanmis diyor ama blog kalkar mı

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Başka bir tarayıcıdan veya telefondan denemeni öneririm. Sorun halen çözülmediyse Instagram desteğe ticket açabilirsin.

İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
çok fazla takip istediği yapmışsın.Followers chielf tarzı uygulamalar varsa hepsini kapat 1 tane özellik bile açık kalmasın.İnstagram kolayca anlıyor böyle programları.Onunda taktiği varmış sanırım denemedim ama bot programlrını klonyacakmışsın filan filan.Banın ortalama 1 hafta içinde geçer

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ceza almışsın sınırları aştığın için bir kaç gün sonra tekrar dene bazıları 1 hfta bazıları 1 ay kısıtlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...