İnstagram sorusu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar önceden instagram hesaplarına saldırı oluyordu hatırlarsanız enes batur, ruhi çenet gibi birçok kişinin instaları çalınmıştı. Şuan 2020 olacak neredeyse şuan instagram hesabı kapattırmak veya çalmak için bir yöntem var mı ? yöntemin ne olduğunu sormuyorum sadece varmı diyorum yanlış anlaşılmasın.

2.ci sormak istediğim soru ise instagram takipçi hilesi siteleri gerçek mi? denedim çoğusu yalan olmuyor. Takipçi hilesi nasıl oluyor mesela bunun bir yöntemi varmı? hızlı bir şekilde takipçi kasma mesela? veya çalışan siteler varmı instagram?

Çoğu insta takipçi hilesi yalan dolan inanmayın çoğusu çalışmıyor ve genelde sizden ufak bir para teklif ediyorlar, o şekilde anca takipçi alabiliyorsunuz. Bu dediğim olayın sırrı nedir yani nasıl takipçi kasabiliriz hızlı şekilde bilginiz varmı?

Dip not: Bu soruyu sadece meraktan soruyorum bir arkadaşım bu konu hakkında benden yardım istediği için araştırıyorum ama çoğusu net cevap vermiyor. İnsta konusunda bilgili olan arkadaşları yorumlara bekliyorum...

" T E K Ş A N S I M V A R D I K U M A R D A Y A N D I "

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İlk sorun hakkında bilgim yok. Diğer soruya gelecek olursak bazı siteler dolandırıcıyken bazıları değil, yani güvenilir yeri bulmalısın. Ben de bi aralar çok aradım ücretsiz site 1 tane buldum video izleyerek coin kazanıyorsun o coinlerlede takipçi alıyorsun 90 takipçi civarı geldi bana aradan 1 2 ay geçti gitti hepsi.

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bunun icin iyi defacer olman ve kali linux bilmen lazim hemen instagram adi yazinca parolasi cikiyor diye bisey yok yani

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bunun icin iyi defacer olman ve kali linux bilmen lazim hemen instagram adi yazinca parolasi cikiyor diye bisey yok yani

Linux le pek bir alakası yok daha kolay olur ama bildiğim üzere birinin hesabına bot atıp report etmen lazımdı hala gecerlımı bılmıyorum bot ıcınde sıte lazım veya takıpcı atacak programı user list bulmakda zor. Yani kapattırtmak ıstıyorsan bıraz zorlanacaksın

Üye
7 HİZMET YILI
Çok basit daha bir yöntem var kapatmak İçin öyle ufak hesaplar büyük hesaplar fark etmiyor ama başın belaya girebilirim özele gelirsen kapatmak istediğin hesabı kapatabilirim

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Mobil İçin Termux Cmd Vs Var Android İçin Onlarla Çalanını Gördüm Ama İnstagram Artık Eskisi Kadar Yobaz Değil Sürekli Kendini Güncelliyor Bot Hesapları Kapatıyor Bot Takipçilii Hesaplardan Sürekli Kullanıcı Siliyor 90klık hesabım vardı şimdi 48kya düştü 20klık sayfam vardı 18kya düştü git gide sürekli düşüşler yaşıyor şuanlık hiiçbir site takipçi göndermiyor user kalmadığı için sitelerde instagram hesapları kapattığı için fakat takipçi satanlar kendine özel userları olduğu için onlar ek ücret alarak takipçi gönderiyor geçenlerde ünlü bir kiişinin parayla takipçi satın aldığını duymuştum. (başka sorun varsa dinlerim)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok basit daha bir yöntem var kapatmak İçin öyle ufak hesaplar büyük hesaplar fark etmiyor ama başın belaya girebilirim özele gelirsen kapatmak istediğin hesabı kapatabilirim
Bana ulaşırsanız çok sevinirim.
Post automatically merged:

Mobil İçin Termux Cmd Vs Var Android İçin Onlarla Çalanını Gördüm Ama İnstagram Artık Eskisi Kadar Yobaz Değil Sürekli Kendini Güncelliyor Bot Hesapları Kapatıyor Bot Takipçilii Hesaplardan Sürekli Kullanıcı Siliyor 90klık hesabım vardı şimdi 48kya düştü 20klık sayfam vardı 18kya düştü git gide sürekli düşüşler yaşıyor şuanlık hiiçbir site takipçi göndermiyor user kalmadığı için sitelerde instagram hesapları kapattığı için fakat takipçi satanlar kendine özel userları olduğu için onlar ek ücret alarak takipçi gönderiyor geçenlerde ünlü bir kiişinin parayla takipçi satın aldığını duymuştum. (başka sorun varsa dinlerim)
Sormak istediğim sadece insta takipçi hızlı nasıl kasarız bunun bir yolu varmı? veya birinin hesabını askıya almak, dondurmak veya kapattırmak gibi şeyler nasıl yaparız hangi yolları izlemeliyiz?

Takipçi kasmak-
Dondurmak-
Kapattırmak-
Askıya aldırmak-

Bunları nasıl yaparız diyorum işte insta hep kendini güncelliyor dediğiniz gibi aktif olarak kullanabileceğimiz bir yöntem varmı ? bilginiz varsa özelden ulaşırsanız çok sevinirim.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bana ulaşırsanız çok sevinirim.
Post automatically merged:

Sormak istediğim sadece insta takipçi hızlı nasıl kasarız bunun bir yolu varmı? veya birinin hesabını askıya almak, dondurmak veya kapattırmak gibi şeyler nasıl yaparız hangi yolları izlemeliyiz?

Takipçi kasmak-
Dondurmak-
Kapattırmak-
Askıya aldırmak-

Bunları nasıl yaparız diyorum işte insta hep kendini güncelliyor dediğiniz gibi aktif olarak kullanabileceğimiz bir yöntem varmı ? bilginiz varsa özelden ulaşırsanız çok sevinirim.
İnstagramda Hızlı Takipçi Kasmak İstersen Yüksek Takipçili Hesapların Fotoğraflarının Altına Gt Yazmak Keşfetteki Videoların Fotoğrafların Altına Gt Yazmak Ama Çoğu Kişi Sonradan Takipten Çıkıyor Ve uzun Uğraşlar İsteyen birşey.
hesap kapattırmayı 10klık hesabın ollması lazımki taklitten kapattırabilesin.
karşıdaki kişinin hesabını sadece kendisi dondurabilir.
askıya aldırmakta forum dolduruyordun instagrama fake olarak kapatıp askıya alıyordu.

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Linux le pek bir alakası yok daha kolay olur ama bildiğim üzere birinin hesabına bot atıp report etmen lazımdı hala gecerlımı bılmıyorum bot ıcınde sıte lazım veya takıpcı atacak programı user list bulmakda zor. Yani kapattırtmak ıstıyorsan bıraz zorlanacaksın
kapattirmak icinde linux gerek ben yapmisdim spambot la iyi bir user list lazım

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
  1. soruna : hesap kapatma var ve hesap çalma yöntemleri var örnek fake beğeni sitesi açma, sosyal mühendislik, fake e-posta kullanma gibi yöntemler ile çalınabilir
  2. soruna : beğeni takipci arttırma sitelerinin %99.99'u sahtedir hesap çalma için kullanılır biraz bilgin olursa bu sitelerin panellerine girebilir ve bu panellerde bu siteye giriş yapmış hesapları bulabilirsin yanı yalan dolan hiç bir şekilde giriş yapma

son olarak hesap kapatma ve çalma yöntemleri var ve bunlar için bilgi edinmelisin araştır bulursun zaten :) ( eski bilgisayarımda olan yöntem ile toplam 50 e yakın hesap ve her birinden bir birlerinin reklamına yaparak hepsinin en az takipcisi olan hesap +20k idi tekrar yöntemi bulmaya çalışıyorum :D )

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
  1. soruna : hesap kapatma var ve hesap çalma yöntemleri var örnek fake beğeni sitesi açma, sosyal mühendislik, fake e-posta kullanma gibi yöntemler ile çalınabilir
  2. soruna : beğeni takipci arttırma sitelerinin %99.99'u sahtedir hesap çalma için kullanılır biraz bilgin olursa bu sitelerin panellerine girebilir ve bu panellerde bu siteye giriş yapmış hesapları bulabilirsin yanı yalan dolan hiç bir şekilde giriş yapma

son olarak hesap kapatma ve çalma yöntemleri var ve bunlar için bilgi edinmelisin araştır bulursun zaten :) ( eski bilgisayarımda olan yöntem ile toplam 50 e yakın hesap ve her birinden bir birlerinin reklamına yaparak hepsinin en az takipcisi olan hesap +20k idi tekrar yöntemi bulmaya çalışıyorum :D )
Ellerinize sağlık hocam, iyi açıklamışsınız en net cevabı siz vermişsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...