Seçkin Üye
dostum ip x kullanıyorum uygulamalar siyah ekran veriorReports + adında bir uygulama var uzun süredir kullanıyorum deneyebilirsin.
Neden siyah ekran alıyorsun bi bilgin var mı? Uygulamayı şu an denedim (13 pro - 6s) iki cihazımdada çalışıyor.dostum ip x kullanıyorum uygulamalar siyah ekran verior
reports u kullanabilirsin gerçekten iyi bir uygulamaDaha önce kullandığım program vardı, Instagram takibi bırakanlar diye uygulama adı IG followers fakat şu an çalışmıyor, kullandığım cihaz iPhone X. varsa öneri alabilir miyim?
Apple kullanmanın kötü yanı bu hiçbir uygulamayı bulamıyorsun yükleyemiyorsun... yaşadım androide geçtim mutluyum.Reports + adında bir uygulama var uzun süredir kullanıyorum deneyebilirsin.
Aksine çoğu android telefonda yapamayacağın şeyi ben şu an ios işletim sisteminde sıkıntısız yapabiliyorum. Bu kullanıcının ne kadar konuya hakim olduğu ile alakalı. 6S cihazımda Jailbreak var, senin androidde hile yapamayacağın online oyunlarda ben elimi kolumu sallıyarak hile yapabiliyorumApple kullanmanın kötü yanı bu hiçbir uygulamayı bulamıyorsun yükleyemiyorsun... yaşadım androide geçtim mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?