varsa ismini verebilirmisin kanka 50 100 de gayet iyi bi rakamkanka varsa o da 50 tane 100 tane atıyo youtubede cok var araştırmanı öneririm
dostum öncelikle fake hesap aç ve googledan bulup hesabınla gir postegro vb... sitelere sonra ordan hesabına bot bas sakın kendi hesabını girme yoksa yabancı hesaplara takipte bulunurBildiğiniz takipçi bot sitesi felan varmı şifresiz
Kanka benim bildiğim postegro gizli hesapları bulmak için bir program değilmi. oyüzden dedimya şifresiz takipçi hilesi die başka hesaptan kendime instagram takipçi botu atmak istediğimidostum öncelikle fake hesap aç ve googledan bulup hesabınla gir postegro vb... sitelere sonra ordan hesabına bot bas sakın kendi hesabını girme yoksa yabancı hesaplara takipte bulunur
Kanka benim bildiğim postegro gizli hesapları bulmak için bir program değilmi. oyüzden dedimya şifresiz takipçi hilesi die başka hesaptan kendime instagram takipçi botu atmak istediğimi
hocam karıştırmışım kusura bakmayın ama dedigim gibi fake hesapla yaparsanız daha iyi olur google yazınca çıkıyor eskiden yapmıştım ama gt yapmak daha iyi oluyor para vermeden yapınca adam akıllı bot basmıyorpostegro bir takipçi kasma sitesi değildir bir gizli hesap görüntüleme sitesidir.
kanka hiç bi bot atma sitesi gerçek değil bunlara inanmayın
hocam karıştırmışım kusura bakmayın ama dedigim gibi fake hesapla yaparsanız daha iyi olur google yazınca çıkıyor eskiden yapmıştım ama gt yapmak daha iyi oluyor para vermeden yapınca adam akıllı bot basmıyor
iyi kanka ama kendi hesabınla girme çalma riskleri var ve kendi kendine hesapları takip ediyor kendi hesabını girmebu iyimi
top flow programı indir daha sonra fake hesap aç vpn baglan telefonu bırak o sabaha kadar kendısı puan kasıyor böylece kendıne gunde 2000 puan kasarak 300 400 takıpcı veya gercek hesabına beğeni göndere bilirsin 500 600 kadar.Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun.
hepsi aynı gibi zaten yolla birinden 2 3 tl ye gönderiyolarBildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun.
aga 50 100 atıyor bu site ben arada kulanıyorum link:varsa ismini verebilirmisin kanka 50 100 de gayet iyi bi rakam