Instagram takipçi botu sitesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka varsa o da 50 tane 100 tane atıyo youtubede cok var araştırmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bildiğiniz takipçi bot sitesi felan varmı şifresiz
dostum öncelikle fake hesap aç ve googledan bulup hesabınla gir postegro vb... sitelere sonra ordan hesabına bot bas sakın kendi hesabını girme yoksa yabancı hesaplara takipte bulunur

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum öncelikle fake hesap aç ve googledan bulup hesabınla gir postegro vb... sitelere sonra ordan hesabına bot bas sakın kendi hesabını girme yoksa yabancı hesaplara takipte bulunur
Kanka benim bildiğim postegro gizli hesapları bulmak için bir program değilmi. oyüzden dedimya şifresiz takipçi hilesi die başka hesaptan kendime instagram takipçi botu atmak istediğimi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka benim bildiğim postegro gizli hesapları bulmak için bir program değilmi. oyüzden dedimya şifresiz takipçi hilesi die başka hesaptan kendime instagram takipçi botu atmak istediğimi
postegro bir takipçi kasma sitesi değildir bir gizli hesap görüntüleme sitesidir.
hocam karıştırmışım kusura bakmayın ama dedigim gibi fake hesapla yaparsanız daha iyi olur google yazınca çıkıyor eskiden yapmıştım ama gt yapmak daha iyi oluyor para vermeden yapınca adam akıllı bot basmıyor

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka hiç bi bot atma sitesi gerçek değil bunlara inanmayın

Kanka ben bu siteler sayesinde hesabımı 8 k yapmıştım 2 haftalık süreçte deneylediğim için biliyorum gerçek ama dediğin gibi bazı siteler hesap çalmak için bu yolu başvuryorlar doğru her siteye inanmamak lazım

hocam karıştırmışım kusura bakmayın ama dedigim gibi fake hesapla yaparsanız daha iyi olur google yazınca çıkıyor eskiden yapmıştım ama gt yapmak daha iyi oluyor para vermeden yapınca adam akıllı bot basmıyor

Gt yaparak istediğim rakamlara ulaşamam oyüzden siteler daha mantıklı geliyor 5 dakikada bir 100 takipçi yapmak daha basit ama site lazım elimde çok az site var bildiğiniz site varsa yazın yazmışım sen google play diyorsun bilgisayardan girdiğim için google play e giremiyorum dostum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
internette satişlari var reklam yapmak istemiyorum ama güvenilir .com ile biten sitelerde legal olarak satışlarını yapıyorlar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
parayla satın al ucuz zaten 1k 8 tl falan bi ara bi site vardı fake hesapla girip kendime bot atıyodum ama şuan hatırlamıyorum bide yeni şeyler gelmiş ünlü hesaplar falan yorum beğeniyor öyle şeyler de gördüm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam takipçi için fake hesapla vs uğraşma 3 tlye bile 1k takipçi atarsın biraz araştırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
chrome dan bile yapabilirsin dostum fakat sonrasında zaman geçtikçe attığın botlar eriyor bilgin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
takipstar güzel site ben onu kullanıyorum hep 100 takipçi atıyo ama sürekli sürekli hesap açarak baya kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendi kendine hesapları takip ediyor kendi hesabını girme

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
takipçi atıcağın hesabınla girme fake bir hesap açıp ordan yap yoksa bir çok insanı takip ediyorsun youtubeden araştırmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
siteyi kullanırken sende hesap şifresi fln istiyo fake bir hesap açıp onu yaz yoksa hesabın çalınır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun.
top flow programı indir daha sonra fake hesap aç vpn baglan telefonu bırak o sabaha kadar kendısı puan kasıyor böylece kendıne gunde 2000 puan kasarak 300 400 takıpcı veya gercek hesabına beğeni göndere bilirsin 500 600 kadar.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba oyun satiş panellerinden ucuza bot bastirabilirsin kanka öneriyorum hem güvenilir şirketler canlı yardımlari falan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...