Uzman Üye
ücretsiz sitelerin çoğu genelde güvenilmez oluyor birkaç ücretli siteler var diye biliyorum reisMerhaba, Instagram postuma video kaydetme, görüntülenme ve profil ziyareti atacağım bir sağlam bir website arıyorum. Az önce bir siteden satın aldım ama aldım hizmetlerin neredeyse hiçbiri gelmedi. Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun.
bu olayı anlayamadım discorddan anlatma şansın var mı acabayabancı site paylaşımı yasaktı sanırım. bu arada sitelerde Debugger kullanıp kendinize daha fazla takipçi çekebilirsiniz. Youtubede çeşitli videolar var. Ben daha önce Charles Debugger ile normalde 5 dakikada 10 takipçi veren siteden dakikada 1000 takipçi alıyordum. Bu glitch ssl olmayan sitelerde hala mevcut.
Bence yapma çünkü Instagram bunu anlıyor ve hesapini askıya alıyorMerhaba, Instagram postuma video kaydetme, görüntülenme ve profil ziyareti atacağım bir sağlam bir website arıyorum. Az önce bir siteden satın aldım ama aldım hizmetlerin neredeyse hiçbiri gelmedi. Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun. (şifresizden kastım ücretli siteler)
Evet doğrudurtopflow uygulama ya baka bilirsin beğeni ve takipçi kasılıyor gunluk 400 500
yt de var çoğu öneriyorMerhaba, Instagram postuma video kaydetme, görüntülenme ve profil ziyareti atacağım bir sağlam bir website arıyorum. Az önce bir siteden satın aldım ama aldım hizmetlerin neredeyse hiçbiri gelmedi. Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun. (şifresizden kastım ücretli siteler)
çok iyi knk hep yapıyorumMerhaba, Instagram postuma video kaydetme, görüntülenme ve profil ziyareti atacağım bir sağlam bir website arıyorum. Az önce bir siteden satın aldım ama aldım hizmetlerin neredeyse hiçbiri gelmedi. Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun. (şifresizden kastım ücretli siteler)
Onu biliyorum oda çok iyi ama en az 20 TL yatırabiliyoruz direk karttan çekse güzel olcakçok kullandım en sorunsuzu hepsisosyal
aga google üzerinde bedava takipçi gönderen siteler var şifre istemiyen mesela bu link:Merhaba, Instagram postuma video kaydetme, görüntülenme ve profil ziyareti atacağım bir sağlam bir website arıyorum. Az önce bir siteden satın aldım ama aldım hizmetlerin neredeyse hiçbiri gelmedi. Bildiğiniz takipçi bot sitesi falan var mı? Şifresiz olsun. (şifresizden kastım ücretli siteler)
o nasıl oluyo aga biraz daha detaylı anlatır mısın olayıyabancı site paylaşımı yasaktı sanırım. bu arada sitelerde Debugger kullanıp kendinize daha fazla takipçi çekebilirsiniz. Youtubede çeşitli videolar var. Ben daha önce Charles Debugger ile normalde 5 dakikada 10 takipçi veren siteden dakikada 1000 takipçi alıyordum. Bu glitch ssl olmayan sitelerde hala mevcut.
normal kendine takipçi yolluyorsun mesela 10 takipçi atıyor site. sitede ssl açığı varsa fiddler 4 veya charlessle bu gönderdiği takipçiyi tekrar ettiriyorsun mesela sitenin havuzunda 10.000 takipçi var sen bunu 1000 kere response edip bütün havuzu kendine gönderttirebiliyorsun. doğrusu eski bir metodtu hala işe yarar mı bilememo nasıl oluyo aga biraz daha detaylı anlatır mısın olayı
anladım sağol <3normal kendine takipçi yolluyorsun mesela 10 takipçi atıyor site. sitede ssl açığı varsa fiddler 4 veya charlessle bu gönderdiği takipçiyi tekrar ettiriyorsun mesela sitenin havuzunda 10.000 takipçi var sen bunu 1000 kere response edip bütün havuzu kendine gönderttirebiliyorsun. doğrusu eski bir metodtu hala işe yarar mı bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?