Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Arkadaşlar İnstagram takipçi hilesi bilen varmı düzgün çalışan bi site
atsana bekliyorumTakipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.
Benim bildiğim bir site var ucuza takipçi satıyor 1000 takipçiyi 1 tlye aldım gerçekten işte yarıyor dilersen özelden atarım
aga bizede atTakipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.
Benim bildiğim bir site var ucuza takipçi satıyor 1000 takipçiyi 1 tlye aldım gerçekten işte yarıyor dilersen özelden atarım
atar mısınTakipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.
Banada Atarsan Mutlu OlurumTakipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.
Atarmısın ReisTakipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.
banada atarmısın?Takipçi hilesi yapma bence,evet takipçi veriliyor ama takip ettiklerin 800lere kadar çıkıp takipçilerin azalıyor.