İnstagram Takipçi Hilesi-Kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar forumda son zamanlarda instagram takipçi kasma hilesi falan diye konular geziyor ama sonuç yok daha atan falan da yok bazı siteler atılmış onlara havuz sistemli deniyor ama havuz sistemi nedir ne işe yarar bilmiyorum eğer elinde olan bulabilen imkanı olan varsa atarsanız çok mutlu olurum iyi forumlar...

havuz sistemsiz olanı da atarsanız sevinirim
/(bu arada herkezin bildiği siteler atılmış fakat onlar sizin dedğiniz havuz ile alakalı takipçinizi 500 e kadar kasıyorusnuz sonra bi anda düşüyor sizin takip ettikleriniz yükseliyor bu sitenin oyunu şifrenizi sürekli değiştirirseniz kimseyi takip etmezsiniz ama takipçi sayınız yine düşüyor oyuzden böyle bir konu açtım saten)/

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
öyle siteler güvenli değil şifre değişse bile buluyolar benim hesap böyle gitti....

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Zaten bir çok site havuz sistemi kullanmakta bunun nedeni ise free işlemler gerçekleştirmen.Havuz sistemi olmayan siteler ise premium işlemler yapmakta yani senden işlem paranı alır ve işlemini gerçekleştirir

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum free sitelerden önermem önceden bende denedim sana takipçi yolluyor ama sende aynı zamanda başkalarını takip ediyorsun saçma sapan şeyler oluyor yani güvenilir sağlam almanı tercih ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum free sitelerden önermem önceden bende denedim sana takipçi yolluyor ama sende aynı zamanda başkalarını takip ediyorsun saçma sapan şeyler oluyor yani güvenilir sağlam almanı tercih ederim.
Şifreni değiştirirsen sorun olmaz kardeşim

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
saçma sapan şeyleri beğenmeside çabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...