Uzman Üye
instagram takipçi hilesi nasıl yapıcağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
İnternette bunun için belli başlı siteler var fakat 20-30 tane veriyor. Ama pek güvenli değil.instagram takipçi hilesi nasıl yapıcağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
telefonda uygulaması gibi birşey var mı hani şu afk bırakıp puan kasma gibi?İnternette bunun için belli başlı siteler var fakat 20-30 tane veriyor. Ama pek güvenli değil.
veya senin bildigintelefonda uygulaması gibi birşey var mı hani şu afk bırakıp puan kasma gibi?
Aslında bakarsan ücretsiz olanların hiçbirini önermiyorum. Çoğunda hesabını ele geçiriyorlar. Fakat sen farkına varmıyorsun.telefonda uygulaması gibi birşey var mı hani şu afk bırakıp puan kasma gibi?
Post automatically merged:
veya senin bildigin
dostum zaten kendi hesabım ile giriş yapmicam hesap açıcağım ve onunla giriş yapıcağım ordan kastığım puanlarla veya herhangi bir siteden giriş yapıyorsam ordaki puanlarla kendi hesabıma aktaracağım.Aslında bakarsan ücretsiz olanların hiçbirini önermiyorum. Çoğunda hesabını ele geçiriyorlar. Fakat sen farkına varmıyorsun.
senin bildiğin var mı mobilde dostum afk bırakmalık puan kasmalı vb..internetde çok uygulama var ama ne kadar güvenilir o bilinmez
mobil mi yoksa bir site falan mı bu?instager var benim bildiğim 10 20 felan atıyor saatlik yenileniyor fake hesapla giriyorsun kullacını adını yazarak yollayabiliyorsun
link paylaşmak yasak maalesefdostum zaten kendi hesabım ile giriş yapmicam hesap açıcağım ve onunla giriş yapıcağım ordan kastığım puanlarla veya herhangi bir siteden giriş yapıyorsam ordaki puanlarla kendi hesabıma aktaracağım.
Post automatically merged:
senin bildiğin var mı mobilde dostum afk bırakmalık puan kasmalı vb..
link paylaşmana gerek yoklink paylaşmak yasak maalesef
ismini söylemek yasak değildir umarım?link paylaşmak yasak maalesef
site dostum google yaz çıkar ilk çıkan birkaç sayfayı dene sadecemobil mi yoksa bir site falan mı bu?
tamamdır dostum sağolsite dostum google yaz çıkar ilk çıkan birkaç sayfayı dene sadece
dostum farklı hesap ile yapılırsa sorun olmuyor. Diye biliyorumParayla almanı öneririm link paylaşmamız yasak ama genelde hesapta sorunlar oluyor
Genelde çoğu havuz gibidir bir çok kişi hesabı ile yada fake hesabı ile giriş yapar ve bir yığın oluşur ve birbirleri arasında takip istekleri atılıp durur, yani hem takipçin ve hem de takip ettiğin kişi sayısı artacak.Aslında bakarsan ücretsiz olanların hiçbirini önermiyorum. Çoğunda hesabını ele geçiriyorlar. Fakat sen farkına varmıyorsun.
fake hesap ile yapılırsa çalamazlar dostum.instanı calıyor kankı onlar