Hesaplar kapanma ihtimali var ama2 farklı siteye girince
Rica ederim güle güle kullanÇalışıyor 1k yaptım 150 200 tane beğeni yaptım çok iyi teşekkürler reis.
Çerezleri trmizleKanki hesap kapanmadı vpnliyim instaya kayıt olamıyorum
Kim DemişAttığın takipçi 2 güne kalmadan gider
@Paradise instagram hesabı oluştururken hata veriyor.
Bunun Gibi Ayrı 3 site var fakat onları veremem giriş zor oluyoor ve kapanıyor :/Başka site var mı @Paradise
ben sorunsuz oluşturuyorum kardeşim yerel vpn kullanHesap oluşturumadım vpn'de açamıyorum
kardeşim hesabı oluştururken gizli sekmeden oluşturursan sıkıntı yaşamassınHesap oluşturumadım vpn'de açamıyorum
Ama onlara Sürekli Girişte Açtığın Her Hesap S pama Düşüyorkardeşim yararlı bir konu fakat bu siteden fazla takipçi veren siteler var onlarda aynı taktiği uygularsanız daha hızlı bir şekilde kasabilirsiniz
Post automatically merged:
kardeşim hesabı oluştururken gizli sekmeden oluşturursan sıkıntı yaşamassın
aynen kardeşim şuan deneyip farkettim en hızlı şekilde igtools yanıt veriyorAma onlara Sürekli Girişte Açtığın Her Hesap S pama DüşüyorOnu Bizde Biliyoruz Çok Site Oolduğunu
Boşuna Paylaşım yapmam Denendiaynen kardeşim şuan deneyip farkettim en hızlı şekilde igtools yanıt veriyor
Post automatically merged:
Beyler Sürekli Hesap Açıyorsanız Ya Vpn Kullanın Ama kendinizi yormayı gizli sekmeden rahatlıkla hesap açabilirsiniz iyi kasılmalar![]()