görünüş olsun diye kanka canlı yayın açan biri olmadığım için çok sıkıntı olmuyorTakipçi Hilesi Bana Saçma Geliyor Ya Aktif Değil Birşey Değil Hikeye B akan YOK Begeni Atan Yok
Doğrudur Kanka Google Yazdığında Çıkar Takipçi Scriptleri Aslında Araştır Bulurungörünüş olsun diye kanka canlı yayın açan biri olmadığım için çok sıkıntı olmuyor
Araştıracağım TeşşekürlerParalı bir site var düşük bi miktar ama link atmak yasak. Araştor biraz gsrçek kişiler takip ediyor hem seni
ben host almayı planlıyorum bana yardımcı olur musun panel konusunda ?geçenlerde arkadaşın birinin 230 k paneli vardı host alırsan ucuz bir şekilde meinim yardımcı olucaktır sana
bana da öğretir misinProgram yok ta bir site var ona giriyom fake hesap ile sonra ise kendi hesabına görütülenme vb şeyler atıyon ben yapıyom
tam olarak nasil yapdini anlata bilirmisin dostum? cok kisi bunu bilmek ister bende dahilProgram yok ta bir site var ona giriyom fake hesap ile sonra ise kendi hesabına görütülenme vb şeyler atıyon ben yapıyom
bak ilk olarak google ye gire ilk site takipci kutusu fake hesap kullancan ama giriş yap sonra 2 ci site ise takipci star en başa gelir yazdın mı onada aynı fake hesap ile sonra girdin mi ordan like vb şeyler var istediğini şeç yaptam olarak nasil yapdini anlata bilirmisin dostum? cok kisi bunu bilmek ister bende dahil