Onaylı Üye
Knk iyice araştırıp satın al forumlarda o siteyle ilgili bir yorum bulursun ve şikayet var sitesinede bakabilirsin çünkü çoğu fake oluyo bide eğer kart bilgilerini siteye girmeni istiyosa hiç bulaşma derim yani iban aracılığı dışında almanı önermemArkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
daha ucuza satan paneler var biraz daha araştır benceArkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
Dolandırılmak istemiyorsan forumlarda satıcılarıda var aracılı bir şekilde alabilirsinArkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?