YouTube ve Instagram'dan bot takipçi satın almak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba. 5 ay sonra üniversiteden mezun oluyorum. İşim ile ilgili Instagram ve YouTube sayfası açtım. Bunlara takipçi almak mantıklı mı? Instagram'da henüz yaptığım tasarımları paylaşmadım. YouTube üzerinden yaklaşık 18 tane Shorts videosu paylaştım. Aralarından en kötü olan video 1500 izlendi, diğerleri izlenmiyor. Etiket falan her şeyi yaptığım hâlde abone de gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Algoritma artık bot olup olmadığını anlayabiliyor. En azından alacaksanda bu algoritmayi atlatan siteler var ama fiyatlar pahalı oluyor normale göre ona dikkat ederek alabilirsin çoğu firma yapıyor zaten herkesin normal kastığını mı zannediyorsun.

Algoritma artık bot olup olmadığını anlayabiliyor. En azından alacaksanda bu algoritmayi atlatan siteler var ama fiyatlar pahalı oluyor normale göre ona dikkat ederek alabilirsin çoğu firma yapıyor zaten herkesin normal kastığını mı zannediyorsun.
Yazmayı unutmuşum spama girmez umarim ama Bot olup olmadığını anlıyor derken demek istediğim şey takipçin olsada doğal takipçi olmadığı için etkileşimini arttırmıyor yani onu demek istedim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yt de 1k aboneyi geçersen ve belli bir izlenme alırsan para kazanabilirsin diye biliyorum istiyorsan bot abone baş sonra da izlenme bas

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende degil bot oldugu zaman sistem anlıyor ona göre hesab ticaretine yani para kazanmayı durdurabiliyor

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anladım yorumlarınız için teşekkürler bot atmaktan vazgeçtim peki nasıl paylaşımlarda etkileşimi arttırabilirim hem youtube hem instagram

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğhh kimden aldığına bağlı benden alırsan yardımcı olurum brom

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bot attığında illaki belli oluyo beğenme izlenme falan da atman lazım

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence bot takıpcı almayın hocam ya dogal yollarla kasmayı deneyın
almaktan vazgeçtim yorumlarınız sayesinde

iç mimarlıktan mezun olacağım 3dsmax ve diğer 3 boyutlu tasarım programlarından yaptıklarımı youtube shorts ve instagram rels,post olarak paylaşacağım nasıl etkileşimleri arttırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...