Bir Kere Almıştım 5 K ama hepsi gitti güvenilir birşey arıyorumKanka bahsettiğin sayfalar var googledan arat ama 5 k takipçiye 30-50 alıyorlar sanırsam
Gerçek takipçi gönderenler de varmış takibi bırakmayan bir kere alıp param boşa gittiği için burda alan vardır güvenli bildiği yer vardır diye konu açtımELEN FAKE TAKİPÇİLER GENELDE GERİ GİDİYO GİRME O İŞE DERİM
Güvenilir mi takipçiler kalıcı mı15 tleye satıyor 1000 takpiçiyi
o bence çok fazla kardeşimKanka ben 40 tlye 5 k almıştım önceden google a bak bi en iyisi.
Kanka bana 5 k geldi şuan 2 k kaldı bence yapma :/.Gerçek takipçi gönderenler de varmış takibi bırakmayan bir kere alıp param boşa gittiği için burda alan vardır güvenli bildiği yer vardır diye konu açtım
Böyle olunca paramız boşa gidiyor işteKanka bana 5 k geldi şuan 2 k kaldı bence yapma :/.
Aynen kanka biraz kazık yedim ama para boş boş duruyordu bende öyle harcadımo bence çok fazla kardeşim
Maalesef kimseye tavsiye etmem kimse yapmasınBöyle olunca paramız boşa gidiyor işte![]()
HaklisinReis çoğu parayla oluyor ama güvenilir deyildir bence emeginle yapmalısın
Kaç takipçi veriyor pekiFollower asistan yükle ücretsiz ben onu kullanıyorum