İnstagram takipçilerim durduk yere yükseliyor nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Takipçi Kasmak İçin Herhangi bir siteye hesabını verdiysen, e-mail değiştir ve çift faktörlü doğrulama yap. aksi taktirde hesap çöplerle dolar.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hesabın gizlide degilse gizliye al şifreni degiştir ve 2 adımlı dogrulamayı aç sorun çözülebilir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis eger telefonuna takicilerini görmek icin program indirdiysen , mesela seni geri takip etmeyenleri görmek için fln .. o yüzden de olabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Takipçi hilesi sitelerinde girdiysen hesabın havuza düşmüş demektir öyle bedava takipçi vermiyorlar.
Şifreyi değiştikten sonra artan takipler ise değiştirmeden önce atılan takip isteklerinin onaylanması büyük ihtimalle.

Üye
5 HİZMET YILI
benım arkadasımda olmustu takıpcı kasmak ıcın bır sıteye bas vurdu
1 gun sonra 3 k kişiyi takip ediyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla sen vermesen bile senin adına hesabını bir başkası sitelere kayıt ettirebiliyordu.Çok eskiden facebookta like attırıyorlardı böyle sitelerden birbirine insanlar.

Üye
5 HİZMET YILI
Üstad biri kullanıcı adına takipci satın alıyor büyük ihtimalle tanıdıgın olabilir veya sana ibnelik yapmak isteyen biri iyi düsün :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hesabın Bot Sitelerine Düşmüştür Açıklaması Bu Yada Hesabını Kullanan Biri Olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Geri takip etmeyenler için uygulama indirmiştim sonra öğrendim ki hesabımı bot hesap yapmışlar şifre değiştirdim yine aynı en son iki adımlı doğrulama kullandım istedikleri kadar deniyorlar ama giremiyorlar çünkü ikinci koda telefonda mesaj olarak geliyor, bunu öneririm.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum instagram hesabına yapılan girişleri bi sıfırla belki düzelebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Olası bir hesap çalınma durumuna karşı öncelikle hesabınızın şifresini ve hesabınızın bağlı olduğu e-mail hesabınızın şifresini değiştirin. Hesabınızı 3.şirketler ile paylaştıysanız,hesabınızla fake takipçi işlemi yapıyorlar. Hesabınıza ek güvenlik seçeneklerini uygulayın eğer sorun halen devam ediyorsa Instagram'a durumu bildirin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
put your account on a website that gains followers, it would be good to block some users.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
instagram bot havuzlarına verdiysen hesabını normal böyle birşey şifre deiştir

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
I think u should search this on google(Sanırım bunu google'da aramalısın) "instagram-fake-followers-profiles-online-safety-risk-bots-explained" i just read this and i think you should delete ur account

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selam, senaryo şu şekilde APİ bilgilerin bir uygulamaya gitmiş ve 1000'in üzerinde takip isteği taleplenmiş olabilir.
Hesabın aktif bir hesap değilse zaten takip blokesi yemişsindir. Şifre değiştirsende APİ bilgilerin düzelir fakat daha önceki attığın istekli hesaplar yavaş yavaş takip isteğini kabul etmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...