Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam fake hesap açarak google takipçi hile sitelere gir fake hesabınla orjinal hesabınada takipçi göndert.ama sakın sitelere orjnal hesabınla giriş yapma fake hesaplarla giriş yap
İnternet sitelerinde bolca mevcut buraya link atamıyorum fakat güvenmeni de tavsiye etmiyorum. Bir zaman sonra senin bilgin dısında hesapları takip etmeye baslıyor profilin.
Hocam ben düzenli bu işin satışını yapıyorum. Bu yüzden sana şunu söyleyebilirim. Tavsiye ile aldığım hemen her site gerçektir, dolandırıcı pek yok. Ama asıl sorun şu. Siteye giriyorsun. Bakiye yüklüyorsun, sonra takipçi siparişi giriyorsun. Paket pasifmiş ve takipçin gelmiyor, paran geri yükleniyor. Yani takipçi atamıyorsun, ama paran siteye yüklü kalıyor, onu bir şekilde harcamak zorundasın, iade vermiyorlar. O yüzden ben site öneremem. Herhangi bir sorun yaşadığında sorumluluk almak istemiyorum
Bence alma örnek 500 alıyorsun ilk gün 50 sonra 30 sonra 20 böyle böyle gidiyor takipçilerin sonunda kalan 500 de 100 felan oluyor yani biraz kaliteli bir yerden al alacaksan ama çok şart değilse almamanı tavsiye ederim parana yazık