İnstagram Video Sence Nasıl Tıklayın Konu Açıldı Yazabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Video Sence Nasıl Ben İzleyince Perfect Dedim Sizce Nasıl Yorumlarınızı Bekliyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

NOT:Kesinlikle İnstagram Sayfa Reklamı Değil İzleyin Yorumlayın Sizede Göstermek İstedim​

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ne konusunda yorum yapmamızı istiyorsun? Efektler konusunda mı? Videoda yapılan hareketler için mi? Efekt konusunda acemice.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hareketler kendine zarar vermeye yönelik, birazcık pasif kalmış ama onun dışında güzel. Arka planı biraz daha şekillendirebilirdin ve şarkı uyumu hoş olmuş.

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Keşke farklı mekanlarda çekseydin ve efektleri kullanmasaydın. Böyle extreme sporlarının videolarında aşırı böyle tehlikeli sayılabilecek hareket yoksa efekt ve yavaşlatma yapılması benim için vasat bir durum. O yüzden efekt yapmana gerek yok. Biraz kırpmlarına özen göster. Fena sayılmaz yani öyle abartılacak bir yanı " oooo muhteşem." "vay bee" dedirtecek şeyler değil yani.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güzel video olmuş videodaki sen misin :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hareketler kendine zarar vermeye yönelik, birazcık pasif kalmış ama onun dışında güzel. Arka planı biraz daha şekillendirebilirdin ve şarkı uyumu hoş olmuş.
Eyw Reis Ama Haraketler Süper :D
Keşke farklı mekanlarda çekseydin ve efektleri kullanmasaydın. Böyle extreme sporlarının videolarında aşırı böyle tehlikeli sayılabilecek hareket yoksa efekt ve yavaşlatma yapılması benim için vasat bir durum. O yüzden efekt yapmana gerek yok. Biraz kırpmlarına özen göster. Fena sayılmaz yani öyle abartılacak bir yanı " oooo muhteşem." "vay bee" dedirtecek şeyler değil yani.
Amatörce Zaten Geliştirilcek
kesinlikle kendi sayfan değil eminim yani öle
Aga Benimde Reklam Yapma Amaçlı Değil
Güzel video olmuş videodaki sen misin :D
Evet Benim Sence Video Nasıl
Kendisi olmasaydı bu kadar uğraşa girermiydi sence :)
Doğru Bildin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...