İnstagram yapaydan kapanan hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şubat ayında yapaydan hesabım kapandı, geri açmak için maile gelen kodu foto çekme olayını falan yaptım. Geri mail gönderdikten 2 gün sonra telefona sms geldi instagram hesabına yeniden erişmek için tıkla linki, attıkları linki açtığımda site hata veriyordu ilk başta tarayıcıdan falan açmadığını düşündüm farklı tarayıcılar denedim fakat attıkları linkin bozuk olduğunu anladım. Kısacası hesabı geri açmam için bir link gönderildi fakat link bozuk. Şubat ayından beri uğraşıyorum fakat birdaha sms gelmedi. Hesabımı yeniden nasıl aktifleştirebilirim?

Ekli dosyalar

• resim_2022-05-29_143820027.png
    resim_2022-05-29_143820027.png
    8.8 KB · Görüntüleme: 88
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle yapaydan değilde şikayetten kapanmıştır üst üste 500 600 şikayet gelince haklı olsan dahi kapatıyolar başıma geldi bir defasında

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şikayetten kapansaydı kendisine bilgilendirme gelmesi gerekmezmiydi. Mailinizi kontrol edin bilgilendirme mesajı gelmiş olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şikayetten kapansaydı kendisine bilgilendirme gelmesi gerekmezmiydi. Mailinizi kontrol edin bilgilendirme mesajı gelmiş olabilir.
Kod mailinden başka mail gelmedi.
Post automatically merged:

yüksek ihtimalle yapaydan değilde şikayetten kapanmıştır üst üste 500 600 şikayet gelince haklı olsan dahi kapatıyolar başıma geldi bir defasında
Nasıl açabilirim hesabı tekrardan

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hesabı açmak için bir form doldurdunuz mu?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hesabı açmak için bir form doldurdunuz mu?
Konuya eklediğim fotoğrafta olan Bize bildirin yazan yere tıkladığımda açılan formu doldurarak yapmıştım işlemi bu şekilde sms olarak bana link gelmişti, fakat hala formu doldurup mailime gelen kodu fotoğraf olarak çeksem bile işe yaramıyor.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konuya eklediğim fotoğrafta olan Bize bildirin yazan yere tıkladığımda açılan formu doldurarak yapmıştım işlemi bu şekilde sms olarak bana link gelmişti, fakat hala formu doldurup mailime gelen kodu fotoğraf olarak çeksem bile işe yaramıyor.
İncelemeye almış olabilirler, biraz zaman alıyor diye biliyorum. eğer hakaret, şiddet vs gibi durumlardan KEŞFET e düşüp şikayet edilmediyseniz açacaklardır diye umuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İncelemeye almış olabilirler, biraz zaman alıyor diye biliyorum. eğer hakaret, şiddet vs gibi durumlardan KEŞFET e düşüp şikayet edilmediyseniz açacaklardır diye umuyorum.
Şubat ayından beri bekliyorum.. ümidi kestim artık

Üye
4 HİZMET YILI
kanka senin tüm iplere erişim var bir suç işlemişsen kapatırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hesabın muhtemelen aşırı Şikayet yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...