tesekkürler bilgi için kralmümkün kardeşim ama günde 4 hakkın var uygulama adı postegro![]()
eyvallah dostumpostegro adında program var google play de instagram ıd ve pw ile giriş yapıyorsun sana günlük 4 kişinin profiline bakma hakkı veriyor
eyvallahEvet Postegro
ben buldumtesekkürler bilgi için kral
Post automatically merged:
postegroyu bulamadım play storde
rica ederimYararlı bir konu bende yararlandım teşekür ettim
eyvallahmümkün bir ara kullanmıştım adını hatırlarsam yazacam
play store postegro yaz kardeşimlink verirmisiniz
rice ederimtnhks bro
öyle bi dünya yok kralArkadaşlar gizli bir profilin fotoğraflarına bakmak mümkün mü ?
işe yarıyormu bu uygulamamümkün kardeşim ama günde 4 hakkın var uygulama adı postegro![]()
Evet ismini şimdi gördüm yanlıs belirtmişim heralde güvenilir ama 3 hakkın olması lazım snapları da görebiliyorsun gizli şekilde.işe yarıyormu bu uygulama
Varmış kardesim yaptım?öyle bi dünya yok kral
Bildigin uygulama varmi reismümkün kardeşim ama günde 4, ve apklar mevcut araştırırsan biraz bulursun.![]()
Hocam yapamadim yavPostagro diye uygulama vardı ama belirli sınırlar var snapleri de görebiliyorsun. İşine yarar 2 3 hak olması lazımdı ama güvenilir kendimde önceden kullanıyordum merak ettiğim profillere
Evet ismini şimdi gördüm yanlıs belirtmişim heralde güvenilir ama 3 hakkın olması lazım snapları da görebiliyorsun gizli şekilde.
Ne gibi hata aldın kardo fotograf yada hatayı açarsan yardımcı olayım sanaVarmış kardesim yaptım?
Bildigin uygulama varmi reis
Hocam yapamadim yav
hata da denmez aslında sadece girdiğim gizli hesapları göstermiyoNe gibi hata aldın kardo fotograf yada hatayı açarsan yardımcı olayım sana
Aşşağasında onun gönderiler ve story yazar oyle bir durum yazmıyor muhata da denmez aslında sadece girdiğim gizli hesapları göstermiyo
aşşada yükleniyor çıkıyor sadeceAşşağasında onun gönderiler ve story yazar oyle bir durum yazmıyor mu
sadece açık profiller gözüküyorAşşağasında onun gönderiler ve story yazar oyle bir durum yazmıyor mu