17 Haz 2019 #1 LeeCopper Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar şimdi ben bu forumdaki bi konudan hesaba takipçi attım ve bi kişi abd den hesaba girdi birilerini takip ediyor ben çıkarıyorum o anında ediyor onu nasıl çıkarabilirim
Arkadaşlar şimdi ben bu forumdaki bi konudan hesaba takipçi attım ve bi kişi abd den hesaba girdi birilerini takip ediyor ben çıkarıyorum o anında ediyor onu nasıl çıkarabilirim
17 Haz 2019 #2 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Gizliliği aç kişiyi çıkart kişi bot kullandığı için öyle bir sorun yaşıyorsun
17 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 LeeCopper Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI |Lucifer|' Alıntı: Gizliliği aç kişiyi çıkart kişi bot kullandığı için öyle bir sorun yaşıyorsun Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapıcam anlatırmısın rica etsem
|Lucifer|' Alıntı: Gizliliği aç kişiyi çıkart kişi bot kullandığı için öyle bir sorun yaşıyorsun Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapıcam anlatırmısın rica etsem
17 Haz 2019 #4 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI TheKausy' Alıntı: nasıl yapıcam anlatırmısın rica etsem Genişletmek için tıklayın ... Hesabı Ayarlardan gizliye ac gelen istekleri elle onaylamadign sürece takip eden olmayacaktır
TheKausy' Alıntı: nasıl yapıcam anlatırmısın rica etsem Genişletmek için tıklayın ... Hesabı Ayarlardan gizliye ac gelen istekleri elle onaylamadign sürece takip eden olmayacaktır
17 Haz 2019 Konuyu başlatan #5 LeeCopper Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI |Lucifer|' Alıntı: Hesabı Ayarlardan gizliye ac gelen istekleri elle onaylamadign sürece takip eden olmayacaktır Genişletmek için tıklayın ... eywallah
|Lucifer|' Alıntı: Hesabı Ayarlardan gizliye ac gelen istekleri elle onaylamadign sürece takip eden olmayacaktır Genişletmek için tıklayın ... eywallah
17 Haz 2019 #6 Bliss ❤❤ Süper Üye Katılım 9 Mar 2018 Mesajlar 1,481 Çözümler 17 Tepki puanı 562 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Hesabını gizliye alırsan eğer gelen takipçileri kabul etmessin
17 Haz 2019 #7 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI TheKausy' Alıntı: eywallah Genişletmek için tıklayın ... Önemli değil kardeşim