Onaylı Üye
instagramda bir sayfa açmayı planlıyorum ne hakkında omalı veya nasıl bir yol izlemeliyim ?
aga mizah sayfası açabilirsin bence güzel olurinstagramda bir sayfa açmayı planlıyorum ne hakkında omalı veya nasıl bir yol izlemeliyim ?![]()
mizah değilde filim üzerine açmay planlıyorum şuan tek tük sayffa var ffılım uzerineaga mizah sayfası açabilirsin bence güzel olur
içtığın sayfanın konusuna uygun büyük bir sayfa bul ve ora da ki kişileri gp yap daha hızlı büyümene yardımıcı olabilirinstagramda bir sayfa açmayı planlıyorum ne hakkında omalı veya nasıl bir yol izlemeliyim ?![]()
olabilirde onu yotubede yapsak vıdeo ile daha hoş olur ben ınstegram düşünüyorumCreate about Scripts hahaha
genelede oyun videoları felan fazla sayfa sayısı gereksız olur işlemez sayfabence oyun vidolardan atabilirsin bence
hocam mızah sayfaları çok sayıda var böyle ıpını koparan mızah sayffası açıyor sanmıyorum tutacağınıMizah sayfaları tutuyor ya mizah sayfası açabilirsin
as bayrakları diye sayfa aç ve yabancı ülkede en ufak seylerın bıle turk oldugunu bılen bır post bul anladın seninstagramda bir sayfa açmayı planlıyorum ne hakkında omalı veya nasıl bir yol izlemeliyim ?![]()
zaten genel olarak mızahi sayfalar var ama aklımda şuanda 2 onerı var 1/ mızah 2 / film üzerinememeler ünlü şu sıralar güzel içerik yapıp birde reklam verdim mi tamamdır
mantık güzelas bayrakları diye sayfa aç ve yabancı ülkede en ufak seylerın bıle turk oldugunu bılen bır post bul anladın sensonra as bayrakları yaz
2de reklam ohh en az 80k 1 haftada
evet mızah sayfası çok tarzda var ama flm üzerine fazla sayfa yok güzel bir şekilde tutabılırMizah sayfası dışında bir şey açabilirsin, mizah sayfası açmayı dusunuyorsan da direkt etrafdan topladığın resımler degılde fılmler ile yapabilirsin. Mizahi film
bilgilendirici değilde filim önerisi düşünüyorumBilgilendirici açmanı tavsiyr ederim
şuanda oluşturdum sayfayı film üzeirne reklamını yapıcak sayfa arıyorummizah yada bilim üzerine olabilir
Benim hesap bir kaç günde 1000 takipçi oldu başta çakma kız profili aç ve gt sayfalarında beğeni atan fotoğrafların altına direk gt yaz ve begenenlerden bütün herkesi takip et 1 hafta sonrada çık ben sadece 1 haftada 1500 takipçi olduminstagramda bir sayfa açmayı planlıyorum ne hakkında omalı veya nasıl bir yol izlemeliyim ?![]()