Instagramda Gizli Hesapları Görme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Instagramda bi aralar lili postegro tarzı uygulamalar vardı şuan hepsi katılımlı oldu başka bir yöntem veya farklı bir app varmı yardımcı olabilir misiniz ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam var fakat onlarda riskli uygulamalar forumda isim veremem yasak olabilir youtubeden araştırarak rahatlıkla bulabilirsin. kulanacağın zaman fake hesaptan giriş yaparsan senin için daha güvenli olur iyi günler dilerim.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk var ama hepsi riskli hemen hemen o yüzden kullanmanı tercih etmem

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam bi çok kez yaptım fake hesaptan genelde çalınıyor güvenli değil kullanılıcaksa bile çift doğrulamayı etkinleştirip deneyin
ve bazıları kapalı hesapları göstermiyor para yatırma istiyo oyüzden gereksiz olarak görüyorum
iyi forumlar

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var
Bunun bilmiyordum sağolasın iş görür

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kral o gizli hesabı görme olayı bir nevi havuz misali çalışıyo senin takip ettiğin kişileri havuza alıyor mesela, yani o programa giriş yapan herkesi havuza alıyor ve hesapları öyle görebiliyorsun bence güvenilir değil

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
aga ücretsiz progamlarda var kullana bilecegin ben para yatırmadım hiç cok kullandım ama fake hesap acıp istedin hesapa takip istegi atıp baka bilrsin hem risk daha az olur böyle şeyler de virüs bulaşma olasıgı yüksek

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ucretli bu reis katılımsız lazım bana

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kral o gizli hesabı görme olayı bir nevi havuz misali çalışıyo senin takip ettiğin kişileri havuza alıyor mesela, yani o programa giriş yapan herkesi havuza alıyor ve hesapları öyle görebiliyorsun bence güvenilir değil
dedigin gibi havuz sistemi mantıgı tek farklı olanı takip ettigin hesapları gostermesi kendi hesabı ile giris yapmasa bile x kisini takip eden birisi kullandıysa uygulamayı gosteriyor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Instagramda bi aralar lili postegro tarzı uygulamalar vardı şuan hepsi katılımlı oldu başka bir yöntem veya farklı bir app varmı yardımcı olabilir misiniz ?
Dostum var ama diğerlerine göre en iyisi bu uygulamalar olduğu için bunları kullanman daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben bir ara lilinin web versiyonunu kullanıyordum ama sürekli proxy değişiyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
fake hesapla istek at kanka daha iyi güvenilmez hepsi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
webpostegro adında bir site var ben orayı kullanıyordum deneyebilrisin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu uygulamarın hepsi havuz sistemi kullanıyor eğer buraya hesap bağlarsanız sizin yerinize hem başkalarına istek atar başkalarının takipcisi olursunuz hemde size güvenip yakın arkadaşlar bölümüne atıp hayatının özel kısımlarını atanların instagramda attığı her şeyi programa vermiş olursunuz sizinde verileriniz dahil eğer biri hayatınızda değilse o insanı merak etmeyin gizli hesabı gösteren hiç bir uygulama gizli değil hepsi çok riskli fake hesap açıp takipçi basıp bu uygulamaya fake hesaptan giriş yapabilisin verilerin gitmez böylece postegro kullanmıştım bu şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...