Bunun bilmiyordum sağolasın iş görürDostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var
Ekledim reisvac#2010 ekle bende progam var atıyım sana
Ucretli bu reis katılımsız lazım banaDostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var
dedigin gibi havuz sistemi mantıgı tek farklı olanı takip ettigin hesapları gostermesi kendi hesabı ile giris yapmasa bile x kisini takip eden birisi kullandıysa uygulamayı gosteriyorKral o gizli hesabı görme olayı bir nevi havuz misali çalışıyo senin takip ettiğin kişileri havuza alıyor mesela, yani o programa giriş yapan herkesi havuza alıyor ve hesapları öyle görebiliyorsun bence güvenilir değil
Evet işte guvenilmez o yüzdendedigin gibi havuz sistemi mantıgı tek farklı olanı takip ettigin hesapları gostermesi kendi hesabı ile giris yapmasa bile x kisini takip eden birisi kullandıysa uygulamayı gosteriyor
Dostum var ama diğerlerine göre en iyisi bu uygulamalar olduğu için bunları kullanman daha iyi olurInstagramda bi aralar lili postegro tarzı uygulamalar vardı şuan hepsi katılımlı oldu başka bir yöntem veya farklı bir app varmı yardımcı olabilir misiniz ?