Instagramda bi aralar lili postegro tarzı uygulamalar vardı şuan hepsi katılımlı oldu başka bir yöntem veya farklı bir app varmı yardımcı olabilir misiniz ?
Dostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var
Hocam var fakat onlarda riskli uygulamalar forumda isim veremem yasak olabilir youtubeden araştırarak rahatlıkla bulabilirsin. kulanacağın zaman fake hesaptan giriş yaparsan senin için daha güvenli olur iyi günler dilerim.
hocam bi çok kez yaptım fake hesaptan genelde çalınıyor güvenli değil kullanılıcaksa bile çift doğrulamayı etkinleştirip deneyin
ve bazıları kapalı hesapları göstermiyor para yatırma istiyo oyüzden gereksiz olarak görüyorum
iyi forumlar
Dostum "Whozi" adlı bir uygulama var hem play store'da hem de app store'da var dediğin tüm olayları yapabilirsin gizli olarak bakabiliyorsun profillere ama ne kadar güvenilir bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var
Kral o gizli hesabı görme olayı bir nevi havuz misali çalışıyo senin takip ettiğin kişileri havuza alıyor mesela, yani o programa giriş yapan herkesi havuza alıyor ve hesapları öyle görebiliyorsun bence güvenilir değil
aga ücretsiz progamlarda var kullana bilecegin ben para yatırmadım hiç cok kullandım ama fake hesap acıp istedin hesapa takip istegi atıp baka bilrsin hem risk daha az olur böyle şeyler de virüs bulaşma olasıgı yüksek
Kral o gizli hesabı görme olayı bir nevi havuz misali çalışıyo senin takip ettiğin kişileri havuza alıyor mesela, yani o programa giriş yapan herkesi havuza alıyor ve hesapları öyle görebiliyorsun bence güvenilir değil
dedigin gibi havuz sistemi mantıgı tek farklı olanı takip ettigin hesapları gostermesi kendi hesabı ile giris yapmasa bile x kisini takip eden birisi kullandıysa uygulamayı gosteriyor
dedigin gibi havuz sistemi mantıgı tek farklı olanı takip ettigin hesapları gostermesi kendi hesabı ile giris yapmasa bile x kisini takip eden birisi kullandıysa uygulamayı gosteriyor
Instagramda bi aralar lili postegro tarzı uygulamalar vardı şuan hepsi katılımlı oldu başka bir yöntem veya farklı bir app varmı yardımcı olabilir misiniz ?
Bu uygulamarın hepsi havuz sistemi kullanıyor eğer buraya hesap bağlarsanız sizin yerinize hem başkalarına istek atar başkalarının takipcisi olursunuz hemde size güvenip yakın arkadaşlar bölümüne atıp hayatının özel kısımlarını atanların instagramda attığı her şeyi programa vermiş olursunuz sizinde verileriniz dahil eğer biri hayatınızda değilse o insanı merak etmeyin gizli hesabı gösteren hiç bir uygulama gizli değil hepsi çok riskli fake hesap açıp takipçi basıp bu uygulamaya fake hesaptan giriş yapabilisin verilerin gitmez böylece postegro kullanmıştım bu şekilde