İnstagram’da Hikayesini İzlediğim Kişi Beni Görebilir mi ?

• Moderatör
Instagram’da Hikayesini İzlediğim Kişi Beni Görebilir mi ?

Artık günümüzde cep telefonu ihtiyaçtan çok bir keyif haline döndü ve insanlar konuşmaktan çok sosyal medyada zaman geçirmeye başladı. Her gittiği yerde, piknikte, konserde,cafede,restoranda veya arkadaşları ile olan buluşmalarda sosyal medya aktif olarak kullanılmakta. O an orada çekilmiş bir fotoğraf mutlaka Instagram'a yüklenmelisi gerekli ve likelar takip edilmelisi gerekli hissiyatı taşıyoruz artık. Instagram hikayeme kimler bakmış, hikayesine baktığım kişi beni görebilir mi tarzı sorularınıza aşağıdaki satırlarda cevap bulabileceksiniz.

Instagram üzerinden profilimize yüklediğimiz fotoğraflar, reelsler ve hikayeler özelliği de var. Instagram'a 2016 yılının ortalarında gelen hikayeler özelliği kullanıcılar tarafından oldukça sevildi ve kullanıcılar normal fotoğraf yüklemekten çok hikayeler özelliğini tercih etmeye başladı. Hal böyle olunca hikayeler özelliğine dair sorular çok fazla olmaya başladı. Hikayeler kısmına eklenen fotoğrafların üzerine yazı yazılabiliyor, konum yazılabiliyor veya ikonlar koyabiliyoruz. Bu özellikler sayesinde hikayeler kısmı kullanıcılara daha ilgi çekici gelmeye başladı. Ayrıca bu hikayelerin 24 saat sonra kaybolması da kullanıcıların fotoğraflarının profilinde sürekli durmamasını sağlıyor. Instagram hikayesini uygulamanın üst kısmında gören kişiler, adeta bağımlı gibi tek seferde tüm hikayelere bakabiliyor. Ancak bazı kullanıcıların kafasında, Instagram hikayesine baktığım kişiye bildirim gider mi veya görür mü şeklinde soru işaretleri gelmiyor değil.

Hikayesine baktığınız kişiye bildirim gitmez ancak o kişi hikayesine bakıp bakmadığınızı görebilir. Instagram hikayeme kimler baktı sorusuna cevap arayan kullanıcılarda bu yazıdan cevap bulabilir. Instagram hikayesine bakınca dediğimiz gibi herhangi bir bildirim gitmez ancak kişi kendi hikayesini açıp aşağıdan yukarıya aşağı kısımdan kaydırma işlemi yaptığı taktirde kimlerin hikayeye baktığını görebilir. Hikayeniz açıkken aşağıdan yukarıya kaydırma yaptığınız taktirde hikayenize kimlerin baktığını görebilirsiniz. Aynı şekilde diğer insanların hikayesine bakarsanız sizde orada görünürsünüz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hileli programlar harici instagramda her zaman herşey görünür ss aldığınıx görünmez ama kendi hesabınızla hile programını kullanmayın hesabınız çalınabilir.

Üye
3 HİZMET YILI
Story kısmına attıysa tabiki görebilir izleyen kişiler arasından.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bi uygulama vardı ama onu kullanıyorsa karşındaki sende onu gizli falan izleyebiliyordun vesaire ama gereksiz biraz

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar harici uygulamalar dışında göremiyor diye biliyorum kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Görebiliyor Dostum tabi degismediyse

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
jb ne demek bilmiyorum ama heralde ayrı bir program. Benim merak ettiğim bu programı kullanarak gizli hesapların vs de hikaye profil vs si görülebiliyor mu?
Jb bir işlem Jail Break adında ios işletim sistemlerinde programların kodlarına erişmeni ve değiştirmeni sağlıyor fakat cihaz garanti dışı kalıyor ve güvenlik açıkları oluşma ihtimali var. Gizli hesapların profillerini görmen imkansız sadece takip ettiğin veya profili açık kişilerin storylerini izleyebiliyorsun. Bunu eğer gerekli tweak'ı (jailbreak yaptıktan sonra kullanılan modifiye paketleri) kurarsan izlediğinde karşı tarafın haberinin olmaması gibi bi artısı var. Mesajları okuduğunda görüldü olmuyor, izlediğin içeriği otomatik olarak galeriye indirebiliyorsun vs. Ama hiçbir tweak gizli bir profili izlemene izin vermez. Bazı siteler tonlarca fake hesaplarla insanları takip ediyor eğer görmek istediğin kişi bu takipçilerin içindeyse profilini görebiliyorsun. Bu sistem çalışıyor ve gerçek ama bunun dışında malesef göremezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yok hemen hikayeye bakıp gören kişiler de beni görmesin diye engelledim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka programlarla ugrasma bence hazırlarını bulabilirsn ben sana bular atarım

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hayır göremezler hiçbir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tabikide bildirim gitmiyor ama hikayesinin alt kısmında görenler kısmında bakan herkesi görebilir ama bunu için de birkaç mod veya yazılım bulunuyor,mesela ben onlardan birini kullanıyorum takip etmeme rağmen beni takip etmeyenler görünüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bunun için uygulamalar bulunmakta , kullanmazsan görünür.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aslında Gizli Hesaplar Değilde Açık Hesaplarda Görünmemesi Daha İyi Olurdu. Adam Açık Hesabı Stalklamaya Giriyor Ve Takip Etmemesine Rağmen Görünüyor Çok Kötü Bir Durum..

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Jb bir işlem Jail Break adında ios işletim sistemlerinde programların kodlarına erişmeni ve değiştirmeni sağlıyor fakat cihaz garanti dışı kalıyor ve güvenlik açıkları oluşma ihtimali var. Gizli hesapların profillerini görmen imkansız sadece takip ettiğin veya profili açık kişilerin storylerini izleyebiliyorsun. Bunu eğer gerekli tweak'ı (jailbreak yaptıktan sonra kullanılan modifiye paketleri) kurarsan izlediğinde karşı tarafın haberinin olmaması gibi bi artısı var. Mesajları okuduğunda görüldü olmuyor, izlediğin içeriği otomatik olarak galeriye indirebiliyorsun vs. Ama hiçbir tweak gizli bir profili izlemene izin vermez. Bazı siteler tonlarca fake hesaplarla insanları takip ediyor eğer görmek istediğin kişi bu takipçilerin içindeyse profilini görebiliyorsun. Bu sistem çalışıyor ve gerçek ama bunun dışında malesef göremezsin.
aman aman uzak dursun benden bir şeylerin peşinden koşturuyum çakallık yapayım derim beceremem elimdekilerden olurum :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
görebilir ama uygulamalar var postegro vs onlardan da bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Görülebiliyor instagramda farklı programlar kullanarak görülmeyi engellinebiliyor diye biliyorum ben şahsen hiç kullanmadım o tarz programları

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Malesef göründüğü için fake hesaptan sürekli uğraşıyoruz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
insta aero kullanıp hesabı ve verileri riske atarak hikayede görülmemek süper bir şey