İnstagram’da Hikayesini İzlediğim Kişi Beni Görebilir mi ?

• Moderatör
Instagram’da Hikayesini İzlediğim Kişi Beni Görebilir mi ?

Artık günümüzde cep telefonu ihtiyaçtan çok bir keyif haline döndü ve insanlar konuşmaktan çok sosyal medyada zaman geçirmeye başladı. Her gittiği yerde, piknikte, konserde,cafede,restoranda veya arkadaşları ile olan buluşmalarda sosyal medya aktif olarak kullanılmakta. O an orada çekilmiş bir fotoğraf mutlaka Instagram'a yüklenmelisi gerekli ve likelar takip edilmelisi gerekli hissiyatı taşıyoruz artık. Instagram hikayeme kimler bakmış, hikayesine baktığım kişi beni görebilir mi tarzı sorularınıza aşağıdaki satırlarda cevap bulabileceksiniz.

Instagram üzerinden profilimize yüklediğimiz fotoğraflar, reelsler ve hikayeler özelliği de var. Instagram'a 2016 yılının ortalarında gelen hikayeler özelliği kullanıcılar tarafından oldukça sevildi ve kullanıcılar normal fotoğraf yüklemekten çok hikayeler özelliğini tercih etmeye başladı. Hal böyle olunca hikayeler özelliğine dair sorular çok fazla olmaya başladı. Hikayeler kısmına eklenen fotoğrafların üzerine yazı yazılabiliyor, konum yazılabiliyor veya ikonlar koyabiliyoruz. Bu özellikler sayesinde hikayeler kısmı kullanıcılara daha ilgi çekici gelmeye başladı. Ayrıca bu hikayelerin 24 saat sonra kaybolması da kullanıcıların fotoğraflarının profilinde sürekli durmamasını sağlıyor. Instagram hikayesini uygulamanın üst kısmında gören kişiler, adeta bağımlı gibi tek seferde tüm hikayelere bakabiliyor. Ancak bazı kullanıcıların kafasında, Instagram hikayesine baktığım kişiye bildirim gider mi veya görür mü şeklinde soru işaretleri gelmiyor değil.

Hikayesine baktığınız kişiye bildirim gitmez ancak o kişi hikayesine bakıp bakmadığınızı görebilir. Instagram hikayeme kimler baktı sorusuna cevap arayan kullanıcılarda bu yazıdan cevap bulabilir. Instagram hikayesine bakınca dediğimiz gibi herhangi bir bildirim gitmez ancak kişi kendi hikayesini açıp aşağıdan yukarıya aşağı kısımdan kaydırma işlemi yaptığı taktirde kimlerin hikayeye baktığını görebilir. Hikayeniz açıkken aşağıdan yukarıya kaydırma yaptığınız taktirde hikayenize kimlerin baktığını görebilirsiniz. Aynı şekilde diğer insanların hikayesine bakarsanız sizde orada görünürsünüz.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bunun ile alakalı bir program indirdim ancak çalışmıyordu programların yarısı sahte ama gerçek olanlar da var tabi

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bazı programlar hikayeyi açıp izlesen bile seni gören kişiler listesine sokmuyor hiç kullanmadım ama çok yaygın programlar. normal olarak açarsan tabiki görenler listesinde ismin çıkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet görebilir fakat android cihazlarda AeroInsta diye bir program var onu indirdiğin zaman hikayeyi bırak mesajlara görüldü atmayı bile engelleyebiliyorsun fakat ne kadar güvenlidir bilemiyorum.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görür görür onun için modlu insta lazım😎

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 79105

Artık günümüzde cep telefonu ihtiyaçtan çok bir keyif haline döndü ve insanlar konuşmaktan çok sosyal medyada zaman geçirmeye başladı. Her gittiği yerde, piknikte, konserde,cafede,restoranda veya arkadaşları ile olan buluşmalarda sosyal medya aktif olarak kullanılmakta. O an orada çekilmiş bir fotoğraf mutlaka Instagram'a yüklenmelisi gerekli ve likelar takip edilmelisi gerekli hissiyatı taşıyoruz artık. Instagram hikayeme kimler bakmış, hikayesine baktığım kişi beni görebilir mi tarzı sorularınıza aşağıdaki satırlarda cevap bulabileceksiniz.

Instagram üzerinden profilimize yüklediğimiz fotoğraflar, reelsler ve hikayeler özelliği de var. Instagram'a 2016 yılının ortalarında gelen hikayeler özelliği kullanıcılar tarafından oldukça sevildi ve kullanıcılar normal fotoğraf yüklemekten çok hikayeler özelliğini tercih etmeye başladı. Hal böyle olunca hikayeler özelliğine dair sorular çok fazla olmaya başladı. Hikayeler kısmına eklenen fotoğrafların üzerine yazı yazılabiliyor, konum yazılabiliyor veya ikonlar koyabiliyoruz. Bu özellikler sayesinde hikayeler kısmı kullanıcılara daha ilgi çekici gelmeye başladı. Ayrıca bu hikayelerin 24 saat sonra kaybolması da kullanıcıların fotoğraflarının profilinde sürekli durmamasını sağlıyor. Instagram hikayesini uygulamanın üst kısmında gören kişiler, adeta bağımlı gibi tek seferde tüm hikayelere bakabiliyor. Ancak bazı kullanıcıların kafasında, Instagram hikayesine baktığım kişiye bildirim gider mi veya görür mü şeklinde soru işaretleri gelmiyor değil.

Hikayesine baktığınız kişiye bildirim gitmez ancak o kişi hikayesine bakıp bakmadığınızı görebilir. Instagram hikayeme kimler baktı sorusuna cevap arayan kullanıcılarda bu yazıdan cevap bulabilir. Instagram hikayesine bakınca dediğimiz gibi herhangi bir bildirim gitmez ancak kişi kendi hikayesini açıp aşağıdan yukarıya aşağı kısımdan kaydırma işlemi yaptığı taktirde kimlerin hikayeye baktığını görebilir. Hikayeniz açıkken aşağıdan yukarıya kaydırma yaptığınız taktirde hikayenize kimlerin baktığını görebilirsiniz. Aynı şekilde diğer insanların hikayesine bakarsanız sizde orada görünürsünüz.
Çeşitli programlar ile görebiliyor. Belirli program indiriyorsunuz ve kuruyosunuz. O sayesinde kuran kişinin takip ettiği kişileri ve kendisini görebiliyosun. Algoritma böyle işliyor. Ama pek güvenli değiller.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
görebilir görmemesini istiyosan fake hesap varsa onu kullan ss alırsan falan bilgisi olmaz

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bu konu benim işime yaradı hocam ellerine sağlık daha dikkatli olucam :D

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
görebiliyo ama öne çıkanlarda gözükmüyor o anda atıp öne çıkarırsanız ilk24 saat görüyor sonra başka göremiyor diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
modlu kullanıyorum kafam rahat xD

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gönderileri görür ancak stleri ve öne çıkanları göremez

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Farklı çeşit inst kullanıyorum ve kimse beni görmüyor hile gibi bu instegram

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet görebilir hikayelerine kimbakmış ordan göre bilir engelleme şansın yok anca fake hesaptan bakarsan kim oldunu anlamaz

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet görülenler kısmına bakınca hikayeyi kimin gördüğü belli oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bazı programlarla görebiliyorsun diye biliyorum ama çok hakim değilim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gözüküyor ama gözükmesini istemiyorsan fake hesap kullanabilirsin veya farklı bir instagram uygulamaları var sanırsam bunun icin onu kullanabilirsin