Instagram'da trend olan hashtag'leri keşfet bölümünde veya arama kısmında görebilirsiniz. Ayrıca, Instagram arama kısmına belirli bir konu veya kelime yazarak konuyla ilgili trend olan hashtag'leri görebilirsiniz.Doğru gibi
Önerilerin için teşekkürler trend olmuş hashtaglar nerede gözüküyor, ve kast ettiğiniz instagram, tiktok için mi
Çok güzel cevaplar veriyorsunuz teşekkürlerInstagram'da trend olan hashtag'leri keşfet bölümünde veya arama kısmında görebilirsiniz. Ayrıca, Instagram arama kısmına belirli bir konu veya kelime yazarak konuyla ilgili trend olan hashtag'leri görebilirsiniz.
Güzel fotoğraflar ve birazda özgüven
Bakalım yapalım da görelim teşekkürlerAykut elmas olamasan da komik espriler ile sağlam kitle yaparsın
Desene baştan kaybettim mekana gitmiyorumattığın fotoğraflar storyler mekanlar bunlara bağlı oldugunu düşünüyorum
Haklısında sosyal medyada beni kendimin sevdiğini nasıl görsün ama güzelher şeyden önce kendini seveceksin ve saygı duyacaksın daha sonra olduğun gibi görüneceksin devamı gelir zaten
Deneyeceğim haklısınne kadar iyi bir şey yaparsan yap onu güzel şekilde pazarlayamazsan hiç bir işe yaramayacaktır. onun için az bütçe ayırıp reklam vermen, pazarlaman şart.
Biriyle tanışmak istiyorsan isteğini belli edersin senden bir adım atılmış olur. Eğer ki karşı taraf görmezden geliyorsa zaten onun için zamanını harcamaya değemeyecek kadar düşük profil bir insan olduğunu anlaman gerekli. Kaliteli insanlar kendisine atılan arkadaşça mesajı insani bir şekilde red edebilir ya da kabul edebilir, böyle insanlar için uğraşmanı tavsiye ederim.Merhabalar,
İnsanlarda fark etmiş olduğum değişik bi davranış şekli var bir çok insan kendisini çok değerli, çok değer yüklemeye başladığını fark ettim aksine bazı insanlar çok mütevazi, hoş insanlar örnek verecek olursam mesela spor salonundayken iyi bir meslek sahibi veya iyi spor yapan birisi ile konuşurken her şey normal iki tarafta iletişim halinde olabiliyor fakat sosyal medyada örneğin instagram da tanışmak için yazdığınız erkek veya kadın değişik hareketler sergilemekte mesajınızı görmemezlikten gelme veya başka durumlar oluyor sanırsam bu durum kadınlarda daha çok gibi geliyor, sosyal medyada kendinizi nasıl fark ettiriyorsunuz bu durumun önüne nasıl geçiyorsunuz veya yaşıyor musunuz
özellikle üniversitede insanlarda daha çok gördüm kendisine toz kondurmazken kendimle alay edebiliyordum spor salonu kesin büyülü
Yazmış olduğumda yanlış anlaşılmak istemem elbette insanlar değerlidir ama beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkürler.
Yani çok haklısın tanışmak için mesaj atıyorum çok farklı şekilde algılıyorlar merhaba selam yazsam bileBiriyle tanışmak istiyorsan isteğini belli edersin senden bir adım atılmış olur. Eğer ki karşı taraf görmezden geliyorsa zaten onun için zamanını harcamaya değemeyecek kadar düşük profil bir insan olduğunu anlaman gerekli. Kaliteli insanlar kendisine atılan arkadaşça mesajı insani bir şekilde red edebilir ya da kabul edebilir, böyle insanlar için uğraşmanı tavsiye ederim.
Sonuç olarak kendini fark ettirmeye çalışmak yerine farkedebilecek insana çalışmanı öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?