İnstagram'da Kendinizi Nasıl Fark Ettirirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle iyi bir arkadaş ortamın varsa sosyal iletişimin iyiyse gerisi yalan seni zaten fark ederler

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
işi bilcen kanka ilk mesaj çok önemli bu karşındaki kişiyle alakalı çok değişken bişeydir :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
spor yapıp kendini geliştiren her konuda üst insandır üst insan aşalık kompleksine girmez bu yüzden herkese yardımcı olmaya çalışır Zyzz gibi :)

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
kesinlikle çok fazla takipçin olacak kaliteli paylaşımlar yapmaya özen verip sürekli aktif olman gerekiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Getting noticed on Instagram can be challenging due to the platform's vast user base and competitive nature. However, with the right strategies and consistent effort, you can increase your visibility and engagement on the platform.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
güzel kombinler yapıp güzel fotoğraflar cekinirsen büyürsün yabancıları örnek alarak çekin fotoğraflarını ve youtube dan instagram yönetimi hakkında videolar izlemeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İnstagramda yok gibiyim. Bu yüzden fark ettirmeye gerek yok.
Kişisel hesap olarak düşünme mesela yönettiğin bi sayfa olabilir
Etiketler, reklamlar
Reklam almak için önce fark edilmek gerek bakalım
çok foto atarak çok zengin olarak çok farklı yerlerin fotosunu atarak yiyip içip gezip tozarak güzel kıyafetler giyerek kısacası parayla
Evet haklısın :D
Önemli olan özgüven fakat artist bir şekilde yaklaşmak değil sosyal medyada takipçiye göre de mesajlara bakıyorlar maalesef
Dediğin gibi çok fazla insan var gerçekten burnu hava olup nasıl fark ediliyor maalesef
İnstagramda anlamadığım şekilde insanlar daha egoist oluyor ve genelde profile bile bakmadan profil fotoğrafına bakıyorlar o yüzden iyi bir profil fotoğrafı fark ettirir diye düşünüyorum ben
Haklısın insanlar kendini çok üst perdede görür oldu sanırım mükemmel olduklarını düşündükleri ve öyle bi hayatı yaşadıklarını düşündüklerinden kaynaklanıyor
Fotoğraflar ile bnce giyinis tarzı
Fotoğraf elbette ama herkes güzel giyinebilir daha güzel bi şeyler olmalı bence
önüne gelene yazılmak 10/10
:D onun için takipçin olmalı ki karşındaki kişi sana geri dönüş yapsın ama güzel taktik

Öncelikle iyi bir arkadaş ortamın varsa sosyal iletişimin iyiyse gerisi yalan seni zaten fark ederler
Arkadaş ortamı güzel ama internetteki insanların bunu bilmesi için yayın vs. olması gerek ama artık fark edilmek zor
düzenli postlar atabılırsın
Düzenli post atarken etiketler çok önemli sanırım bilgim yok
işi bilcen kanka ilk mesaj çok önemli bu karşındaki kişiyle alakalı çok değişken bişeydir :D
:D Haklısın normalde sosyal medya kullanmak gibi alışkanlığım yok denemek gerek güzel bi profille çünkü geri dönüş yapmıyorlar
spor yapıp kendini geliştiren her konuda üst insandır üst insan aşalık kompleksine girmez bu yüzden herkese yardımcı olmaya çalışır Zyzz gibi :)
Zyzz mentalitesi güzel oluyor haklısın :D
kesinlikle çok fazla takipçin olacak kaliteli paylaşımlar yapmaya özen verip sürekli aktif olman gerekiyor
Takipçiyi kazanmak gerek öncelikle o doğru yolu bulmak gerekiyor :D
fotoğrafların ve dahası
Fotoğraflar önemli gerçekten ama sevmiyorum :D
fotoraf atarak yazışarak hikaye yazarak
Hikaye ne yazacağız
Basit sürekli aktif Olcan foto Snap atcan
Snap nasıl atıyoruz instagram da :D
güzel kombinler yapıp güzel fotoğraflar cekinirsen büyürsün yabancıları örnek alarak çekin fotoğraflarını ve youtube dan instagram yönetimi hakkında videolar izlemeni tavsiye ederim
Fotoğraf işi çok bana göre değil maalesef ama teşekkürler

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet haklısın spor salonu büyülü kanka bende öyleyi kendime toz kondurmam ama kendime alay edebiliyor um bunun sebebini bir arkadaşım yüzüme karşı vurarak söyledi hatalarını kabul etmeyip insanların hayatlarını ise dışa vuran birisin kendine gel artık dedi o günden beri kimsenin hatasını sen böyle yaptın diyerek yada ben böyleyim bana bunu diyemezsin demiyorum ve şuan çok mutluyum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Özgüven bro herkese yazacan

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hikaye atmaya çalış bol post çok önemli değil ama hikaye at sık sık

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bunu yapma sebebiniz nedir insanların dikkatini çektikten sonra elinize ne geçiyor merak ediyorum doğrusu kendini iyi göstermek bence biraz dolandırıcılığa giriyor ben sosyal medya kullanmıyorum insanların çoğu kendini doğal olarak paylaşmıyor yapmacık davranıyor ben eminim gerçekteki kişiyle sosyal medyada gördüğümüz kişiler aynı değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bol bol reels at hikayelerine özen göster hesabını açıga al reklam verebiliyorsan ver.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
post sayfalarına linç edilcek yorum yapmak

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yetenekli olduğun konuyla ilgili paylaşım vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...