Kişisel hesap olarak düşünme mesela yönettiğin bi sayfa olabilirİnstagramda yok gibiyim. Bu yüzden fark ettirmeye gerek yok.
Reklam almak için önce fark edilmek gerek bakalımEtiketler, reklamlar
Evet haklısınçok foto atarak çok zengin olarak çok farklı yerlerin fotosunu atarak yiyip içip gezip tozarak güzel kıyafetler giyerek kısacası parayla
Dediğin gibi çok fazla insan var gerçekten burnu hava olup nasıl fark ediliyor maalesefÖnemli olan özgüven fakat artist bir şekilde yaklaşmak değil sosyal medyada takipçiye göre de mesajlara bakıyorlar maalesef
Haklısın insanlar kendini çok üst perdede görür oldu sanırım mükemmel olduklarını düşündükleri ve öyle bi hayatı yaşadıklarını düşündüklerinden kaynaklanıyorİnstagramda anlamadığım şekilde insanlar daha egoist oluyor ve genelde profile bile bakmadan profil fotoğrafına bakıyorlar o yüzden iyi bir profil fotoğrafı fark ettirir diye düşünüyorum ben
Fotoğraf elbette ama herkes güzel giyinebilir daha güzel bi şeyler olmalı benceFotoğraflar ile bnce giyinis tarzı
önüne gelene yazılmak 10/10
Arkadaş ortamı güzel ama internetteki insanların bunu bilmesi için yayın vs. olması gerek ama artık fark edilmek zorÖncelikle iyi bir arkadaş ortamın varsa sosyal iletişimin iyiyse gerisi yalan seni zaten fark ederler
Düzenli post atarken etiketler çok önemli sanırım bilgim yokdüzenli postlar atabılırsın
işi bilcen kanka ilk mesaj çok önemli bu karşındaki kişiyle alakalı çok değişken bişeydir![]()
Zyzz mentalitesi güzel oluyor haklısınspor yapıp kendini geliştiren her konuda üst insandır üst insan aşalık kompleksine girmez bu yüzden herkese yardımcı olmaya çalışır Zyzz gibi![]()
Takipçiyi kazanmak gerek öncelikle o doğru yolu bulmak gerekiyorkesinlikle çok fazla takipçin olacak kaliteli paylaşımlar yapmaya özen verip sürekli aktif olman gerekiyor
Fotoğraflar önemli gerçekten ama sevmiyorumfotoğrafların ve dahası
Hikaye ne yazacağızfotoraf atarak yazışarak hikaye yazarak
Snap nasıl atıyoruz instagram daBasit sürekli aktif Olcan foto Snap atcan
Fotoğraf işi çok bana göre değil maalesef ama teşekkürlergüzel kombinler yapıp güzel fotoğraflar cekinirsen büyürsün yabancıları örnek alarak çekin fotoğraflarını ve youtube dan instagram yönetimi hakkında videolar izlemeni tavsiye ederim