Instagram'da oops an error occurred hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
kız arkdaşımla birbirimize hesaplarımızı verdik ve durduk yere şöyle bi hata aldım:Oops an eror occurred.

instagrama hata bildirdimi fln attım araştırdım hiçbiri olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Instagram Oops An Error Occurred Hatasının Sebepleri Nelerdir? Oops an error occurred hatası kullanıcı kaynaklı olabileceği gibi Instagram uygulaması kaynaklı da olabilmekte. Instagram’da oops an error occurred hatasının nedenleriyse şu şekilde: Mobil cihazınızda bulunan mevcut vpn uygulaması bu hataya sebebiyet veriyor olabilir. Mevcut internet bağlantınızda yavaşlık ya da modeminizde bir arıza olabilir. Bu da internet sunucunuzun yavaşlamasına neden olur. Instagram uygulamasında global bir sorun yaşanıyor olabilir. Instagram’ın çökmesi durumda ya da kullanıcıların aynı anda uygulamaya erişim sağlamaya çalışmaları durumunda sunucu bağlantısında yavaşlık yaşanabilir. Bu durumsa oops an error occurred hatasına yol açabilir. Android cihazınızda bu sorunla karşı karşıya kaldıysanız uygulama belleğiniz aşırı dolmuş olabilir. Bu durumda cihazınız uygulamadan veri çekmede zorlanacaktır. Bu da instagram uygulamasına erişmek istediğinizde sorun yaratacaktır. Bağlı olduğunuz mobil internette sorun mevcut olabilir. Mobil internet bağlantısı kimi zaman yeterince güçlü olmayabiliyor. Bu durumda hataya neden olabilir.

VEYA *ŞİFRE DEĞİŞMİŞ OLABİLİR*

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kız arkadaşın seni report etmiş?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal şifre değişmiş olabilir bilgisayardan giriyor mu

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şifren değişmiş.

We are not doctors but we have many patients
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu izleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aynı anda farklı lokasyonlardan girildiyse instagram otomatik bloklamış olabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bilgisayarda başka bir tarayıcı üzerinde giriş yap denedinmi microsoft edge varsa onadan gir
reis bence bu onla ilgili değil direk hesap la ilgili 2 tane telde denedim gene aynı hatayı veriyor şimdi dedin taraycıda denicem

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Now_reset everything once & use your current mobile for that!

We are not doctors but we have many patients
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis bence bu onla ilgili değil direk hesap la ilgili 2 tane telde denedim gene aynı hatayı veriyor şimdi dedin taraycıda denicem
walla benim hesabım edgede açıyordum sabah başka hesaba geçiş yapınca hesaba giremedim bu sefer googeden denedim oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...